Foredrag i Oslo om austinroser ved Michael Marriotts 5. september

Oslo og omegn roseforening har greid å få Michael Marriotts til å komme og holde foredrag om austinroser! Austinroser er roser foredlet av David Austin, som har tatt det beste av de gamle historiske rosene (duft og form) og blandet med det beste fra moderne roser (remontering). Michael Marriotts er fagansvarlig for David Austin Roses i England, og er av såpass størrelse at han dukker opp på Martha Stewards tv-show, så om du liker roser, dette er en unik mulighet!

Videoen er hentet fra Youtube og viser David Austin Rose Gardens Shropshire England.

Også minner jeg på at presentasjonene til Frøken Rose 2009 er på plass, 50 vakre roser kan sees, og du kan stemme frem din favoritt!

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

6 KOMMENTARER

 1. Hvilken rosesamling du fikk til, 50 stk !!Må bare si noe, jeg tror jeg har funnit en grunn til at revebjellene ikke vil hos meg – oppdaget at jeg i min iver klippet bort og slengt stenglene, upps, da blir det jo ingen frø. Slik går det når man er litt for glad i å luke å stelle i hagen 🙂

 2. Hehe, se der har du nok grunnen ja. De er toårige, det betyr at de må få så seg, og man må la de små få vokse opp. Blomstrer andre året, første er det kun rosett.

 3. Nei søren, er det den lørdagen Michael Marriot kommer? Det hadde jeg tenkt å få med meg, men den helga har vært båndlagt i mer enn et år. Ergerlig!

 4. Flott for alle som elsker roser.
  En stor opplevelse for meg var å få vandre i rosehagen til Solfrid Christina Kvernsveen.
  Hun har sin have i nærområdet her jeg bor.
  Ha en fin dag!:)

 5. Ja, hagen til Solfrid Christina er sikkert skjønn 🙂 Den har ligget i planene noen år, men det blir den dagen det blir. Jeg kommer meg jo ei heller på det foredraget, men det er mulig mannen stikker en tur.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her