Solskinnstur i hagen :)

Jadda, her skinner jommen sola på tredje dagen! Slikt blir det bilder av 😀

Klikk på første bilde så får du stort bilde, bla mellom bildene med piltast.
Fra øverst venstre: Rapsody in Blue, heuchera, georgine, moskuskattost, georgine, Linum grandiflorum ‘Bright Eyes’, georgine, margeritt.

Og goooood helg da folkens!

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

29 KOMMENTARER

 1. Nydelig!
  Nå settes det fart på blomstringen igjen.
  Min moskuskattost stortrives.
  Heldig er du som har den vakkre Rapsody in blue. H3- H4 går nok ikke her.
  Takk for en fin hagevandring i solen:-)

 2. NYDELIG!! :O) Var en tur på plantasjen i stad, og skulle kjøpe rapsody in blue – men tror du ikke alle som stod bak plansjen var feilplassert?? så det blei ingen rose der.. *snufs* Stilig med litt annerledes farge i hagen!

  Ønsker deg en vidunderlig helg!! krysser fingrene for strålende sol også i morgen! :o)

 3. Ja, sola har virkelig lurt frem en par nye blomster 🙂 Om været holder seg nå så blir det sikkert flere også, hipp hurra for sommervær!

  Rapsody in Blue er virkelig vakker, den skifter farge på en nydelig måte, fra en klarere farge til en mer pudderfarge. En vakker lilla blomst med klare stikk mot blått. Får håpe du finner den senere Tone 🙂

 4. NYDELIG!! :O) Var en tur på plantasjen i stad, og skulle kjøpe rapsody in blue – men tror du ikke alle som stod bak plansjen var feilplassert?? så det blei ingen rose der.. *snufs* Stilig med litt annerledes farge i hagen!

  Ønsker deg en vidunderlig helg!! krysser fingrene for strålende sol også i morgen! :o)

 5. Så nydelige bilder av flotte blomster:) Jeg er veldig glad i blomster, min søster er blomsterdekoratør og jeg jobbet i butikken hennes før.. Har også noen år bak meg i Plantasjen… Sommerblomster er no for seg selv, så flotte i mange forskjellige varianter:)

  Håper sommeren klamrer seg fast litt lenger,, en herlig tid *smiler*

 6. Nydelig bilder av vakre blomster 🙂 Ja, nå er sommeren her igjen! SÅ herlig å kunne være ute og pusle i haven hele dagen, storkoser meg!

  Jeg plantet Rapsody in blue i fjor, og den har seilet opp til å bli en favoritt i år. Det er den rosen som har blomstret jevnest nå i kalde juli og klart både kulden og reget best. Jeg er også fascinert av fargen, den er vakker synes jeg.

  God helg til deg Anne!

 7. Nydelig bilder av vakre blomster 🙂 Ja, nå er sommeren her igjen! SÅ herlig å kunne være ute og pusle i haven hele dagen, storkoser meg!

  Jeg plantet Rapsody in blue i fjor, og den har seilet opp til å bli en favoritt i år. Det er den rosen som har blomstret jevnest nå i kalde juli og klart både kulden og reget best. Jeg er også fascinert av fargen, den er vakker synes jeg.

  God helg til deg Anne!

 8. Det har vært fabelaktig å kjenne og å se sola igjen:)

  Herlige blomstebilder som viser at det tross alt er noe som blomstrer og klarer seg flott denne sommeren:)

 9. Hei Anne:o)
  Så mange nydelige blomster hos deg!!
  Denne rosen Rapsody in blue var utrolig vakker og kan ikke huske å ha sett denne før!!
  Den du ikke husker navnet på akkurat nå var også speszielt vakker:o)

  ha en fortsatt fin helg:o)

 10. Takk for titten. Georginene var nydelig. Rhapsody in blue har forresten raskt blitt en favoritt her også:-)

  Var det ikke deilig med litt sommervær? Nå har det regnet igjen i dag, men det har lettet litt og det ser ut som vi kan få litt godvær utover i uken:-)

 11. For en nydlig bukett blomster. Har ikke så mye som blomstrer nå og det eg har er delvis spist opp av små slimete sneiler. Skikkelig ekkelt. Så eg får kose meg med blomstene hos dere andre.

  Godt dere fikk litt sol og sommer!!

 12. Det var deilig med sommer ja, nå har den desverre gått og gjemt seg igjenn, men man kan jo håpe på et gjennsyn 🙂

  Det har blitt litt bedre da, og blomstene nyter det virkelig 🙂

 13. Blomster 🙂 Sensommerhagen er også vakker!

  Jeg har vært ute en tur mellom regnbygene og tatt noen blomsterbilder denne uken jeg også, de havner nok på bloggen etterhvert.

 14. Så hyggelig å høre gode ord om bildene da 🙂

  Hege, jeg venter spent! Fjellrosa, husk å sjekke ut hagegal da, det er en uslåelig kilde til alt hage 🙂

 15. Herlig samling flotte blomster:) Godt dere har litt sol også.
  Ser ut som lin den du ikke husket navnet på, men det kan det vel ikke være(?) Har hatt blå og rød, den liknet veldig i kronbladene. Åkke som, flott iallefall!

  🙂

 16. Jeg er på jakt etter en miscantus sinensis og så husker jeg ikke mer. Det er et prydgress av kinasilkegress, tror jeg.

  Den har brede, mørkegrønne blader. De jeg har sett har ikke strå. Den virker høy, kanskje opp mot 1 meter og er ganske omfangsrik. Kan noen hjelpe meg med frø eller avlegger. Har ikke klart å spore opp denne.

  Mette i Fredrikstad

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her