Spiselige hageglimt

Jeg tok meg en liten hagevandring i dag på jakt etter kandidater til konkurransen Frøken Spiselig, dette er de som ikke nådde helt opp, men som gjerne ville vært med, min egen kandidat presenteres senere i uken :)

Fra øverst til venstre: Ringblomst, stemor, vintersalat, rucolablomst, persille, hvit månedsjordbær, rose, rød månedsjordbær.

Jeg har ikke noen skikkelig grønnsakshage, men det står noen matplanter her og der, og prydplanter som har spiselige blomster. Dersom du ble nysgjerrig på spiselige blomster så har jeg laget en liten oversikt over noen av blomstene du kan spise og hva du kan bruke de til.

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram, Facebook og gjennom nyhetsbrev for jevne hagedrypp.

5 KOMMENTARER

  1. Nydelige bilder! Jeg har ikke noe spiselig i min hage, det måtte i såfall være soppen som popper opp overalt nå… Men når jeg tenker etter så tror jeg ikke den er spiselig heller :-) Gleder meg til å se kandidaten din – ha en fin dag!

  2. Det er urtolig mye spiselig i hagen bare man tenker seg om. Jeg har ikke noe egen kjøkkenhage i år, men likevel er det masse spiselig i hagen. Blant annet blomkarse som noen nabojenter er blitt så glade i. De ringer på her av og til og spør så pent om de kan få spise noen blomster i hagen min:)

  3. Hobbygåsa, det er utrolig hva som kan spises, men om det frister er jo en annen sak… ;)

    Juni, sånne nabojenter er jo bra sjarmant da :D

    Hanne Beate, takk :)

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her