Jeg plukker jordbær i oktober!

jordbaer-oktober
Jepp 😀
Månedsjorbær! Dette er min absolutte hagefavoritt innenfor nyttesjangeren, og den er faktisk dekorativ nok til at den godt kan stå til pynt 🙂 Jeg har skrevet om månedsjordbær før, og selv om jeg ikke har mast så mye om de i sommer så har både årets sådd og fjorårets sådd virkelig gledet meg og mannen.
Det blir jo ikke den store produksjonen, men de kommer med bær fra juli til frosten tar de, og selv noen netter med frost stopper de altså ikke.
Tenk, sommersmak i oktober! Ønsker dere alle en deilig helg 🙂

Anne Holter-Hovind
Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

7 KOMMENTARER

  1. Ja, slik er det:)
    Jeg plukker av mine fortsatt og de står med både korter og blomster pluss modne bær. Det er helt utrolig, jeg har månedsjorbær for første gang i år, og begriper ikke at jeg ikke har oppdaget disse før.
    Herlighet så herlig:)))

  2. Jeg sådde en masse i våres som jeg hadde tenkt å gi vekk, men så langt kom jeg ikke i år. Noe gikk fløyten og noe havnet i bakken. Jeg tenker jeg sår flere til neste vår, så kan man jo håpe på at jeg denne runden får overlevert til alle som ikke fikk i år 😉
    Det er jo en genial plante for alle, både de med liten balkong og de med stor hage 😀

    Også har jeg frø til den hvite, som jeg hadde tenkt å gi vekk på bloggen i fjor, nå ble ikke det noe av heller, men tenker de holder seg til en ny runde jeg 😉

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

Hagetips