Utfordring – Vis frem dine dekorasjoner og kranser!

inspirer-deko-350Blogger og hagealbum har i høst og vinter vist mengdevis med lekre og unike dekorasjoner og kranser. Adventstaker med mose, konglekranser, bjørkerishjerter, eplekranser, snøballbuketter og novemberrosebuketter, bare for å nevne noen.

På denne tiden av måneden pleier jeg jo å lyse ut konkurranse. Men nå tenkte jeg at jeg skulle gjøre en vri på dette ettersom jeg veit at desember blir travel og folk ikke har så mye tid til å blogge eller stemme, men allikevel setter pris på å lese og få litt inspirasjon.

* Har du laget en krans eller dekorasjon av noe slag med minst ett naturmateriale, og blogget om eller lagt bilder i album på nett, legg inn en lenke til dette i kommentarfeltet så andre kan få se og bli inspirert.
* Dersom du lager noe slikt i løpet av desember så blogg det og legg så igjen en kommentar i dette kommentarfeltet.
* Om du ikke har blogg eller album på nett, eller ikke lyster å legge ut selv, så kan du sende bilde av dekorasjoner til meg på epost moseplassen*gmail.com (bytt ut * med @ )

Planen min er så å sanke inn bilder, skrive litt om materiale og hvem som har laget det og så presentere det samlet temavis utover i denne måneden. Tema vil jo avhenge litt av hva dere har å vise frem, men feks kan krans bli et tema, adventsstake et tema, mose ett tema osv…
Dersom du legger inn en kommentar med lenke til egen post/bilde her i dette kommentarfeltet så er det en godkjenning til at jeg kan setter disse bildene inn i en presentasjon her på bloggen (jeg inkluderer naturligvis navn og lenke til bloggen/albumet jeg har lånt fra).
For å lage lenke til egen post/album så bare kopierer du ut adressen til den aktuelle siden, og limer rett inn i kommentarfeltet, så blir det lenke. (Får du ikke til så spør).

Dette er et lavterskelkonsept, alle kan med! Du trenger ikke ha gjort noe genialt eller være blomsterdekoratør… Dersom det er en dekorasjon du selv liker og har glede av så er jeg sikker på at den vil glede andre, også selv når bildet er tatt med mobil 😉

Hørtes dette litt kjekt ut? Har du lyst til å bidra? Gleder du deg til å se hva de andre har laget?
Jeg også 😀

Så langt har jeg presentert (postene oppdateres forløpende med nye bidrag):
* adventskranser
* Kranser (35 stk!)
Flere poster med andre tema kommer.

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

74 KOMMENTARER

 1. Pst, om noen merker at noe er rart på bloggen så si i fra. Bloggen har akkurat blitt flyttet til ny server, og det skal jo ikke bli noe feil, men data… 😉

  Også håper jeg så mange som mulig har lyst til å dele dekorasjoner med meg og leserene mine! En ypperlig måte å bli kjent med nye blogger vil det også bli 🙂

  • Flott Kari 🙂 Både lysestaker og islykter er supre!

   Anne, jeg venter spent! 😀 (husk, rust er jo også et matreale 😉

 2. Om ikke Anne blir emd med denne rusten sin så blir ejg med da 😉

  Hmmm, har ikke jeg sett de konglene før da…HIhi,

  Google reader ja, flott men kan ikke gå inn via den og kommentere .Litt tungvindt det da så best alge bloggroll i selve bloggen ?

 3. Gunda, du kan bruke funksjonen «neste» nevner det her i denne posten. Men du kan like gjerne bruke blogglisten slik som du gjør også, ittno å styre med 😉
  Og vi tåler da mere enn en ting med rust 😉

  Bjørg Nina, flott, dette var interresant 🙂

  Ramme Alvor, supert!

  Gleder meg til å samle sammen og vise frem, dere er så flinke og kreative alle sammen 😀

 4. Gunda, du kan bruke funksjonen «neste» nevner det her i denne posten. Men du kan like gjerne bruke blogglisten slik som du gjør også, ittno å styre med 😉
  Og vi tåler da mere enn en ting med rust 😉

  Bjørg Nina, flott, dette var interresant 🙂

  Ramme Alvor, supert!

  Gleder meg til å samle sammen og vise frem, dere er så flinke og kreative alle sammen 😀

 5. Takk for kommentar 🙂
  Blir ikke noe bidrag fra meg på denne, for som du vet er ikke pyntinga helt i gang her enda- og dessuten skal vi ødelegge adventsstemningen enda mer ved å dra en uke til syden nå.
  Fysjameg 😉

 6. Hei Anne, no har eg skrive eit innlegg om adventsstaken her i huset som er det eg har å bidra med så langt. Håpar å få til ein krans før jul også!

  • Flott Elisa 🙂 Jeg tenker adventsstake er noe av det jeg skal vise først og denne var riktig koselig 🙂
   Jonna, hehe, du får ha en deilig og varm førjulstid 😀

 7. Du er så flink til å lage artige konkurranser! Får se hva jeg får utrettet, litt kaotisk ennå hos meg, men plutselig så er jeg i rute;)
  kos deg en masse i adventstida og klem fra meg;)

 8. Åja, det er så mange kreative bloggere! Dessverre har jeg ikke gjort annet enn å sy en adventsløper eller to, og det teller vel ikke vel?
  Uansett: Du fortjener en award fra meg, som du kan hente på bloggen min, Anne! Du er super!

 9. Hei Ànne. Hvis jeg får somlet meg til å ta bilde av adventdekorasjonen min skal jeg slenge meg med på den flotte konkurransen din. Det ligger en utfordring til deg i bloggen min 🙂

 10. Hei Anne! Tusen takk for hilsen og hyggelige ord:) Det er selvfølgelig helt ok at du bruker et bilde:) Blir spennende å se! Ha en fortsatt god helg! Klem fra silje.

 11. Tusen takk Silje, Naturglede, og Britt Åse 🙂
  Sitter og setter sammen til post nå, håper å få den ut i kveld eller i morgen, så kanskje de som ikke har rukket å lage adventsstake kan få et tips 🙂 Mye fint der ute altså!

  Har du en stake eller annet du vil dele? Legg inn en kommentar 😀

 12. Hei, takk for koselig kommentar inne hos meg:-) Klart du kan bruke bilde av adventsstaken min – det er bare kjekt! Ha en fortsatt fin helg, jeg gleder meg til å lese inspirasjonsinnlegg fra deg! Hjertelig hilsen Hanne.

 13. Hei Anne!
  Jeg tenkte jeg skulle få laget en krans i løpet av et par dager! – går i skogen i morra og ser hva jeg finner!
  Har starta med å bake da, og laget noen julegaver – så jeg ligger ikke på latsida jeg heller.
  Håper du har en fin desember, og at helsa er ok.
  Nyt dagene!!
  tONE

 14. Tusen takk Silje, Naturglede, og Britt Åse 🙂
  Sitter og setter sammen til post nå, håper å få den ut i kveld eller i morgen, så kanskje de som ikke har rukket å lage adventsstake kan få et tips 🙂 Mye fint der ute altså!

  Har du en stake eller annet du vil dele? Legg inn en kommentar 😀

 15. Hei Anne!
  Jeg tenkte jeg skulle få laget en krans i løpet av et par dager! – går i skogen i morra og ser hva jeg finner!
  Har starta med å bake da, og laget noen julegaver – så jeg ligger ikke på latsida jeg heller.
  Håper du har en fin desember, og at helsa er ok.
  Nyt dagene!!
  tONE

 16. Tusen takk for koselig kommentar hos meg Anne, selvsagt kan du bruke bilder av dekorasjoner fra bloggen min til innleggene du skal lage 🙂 En kjempefin idé som jeg gleder meg til å se resultatene av. En riktig god adventssøndag til deg 🙂

 17. Hei Anne

  Så hyggelig at du tar deg tid til slikt. Jeg må bare berømme deg for alt du får til. Og på ditt spørsmål så svarer jeg mer enn gjerne ja! Jeg er gjerne med og deler inspirasjon fordi jeg får så mye tilbake.

  Ønsker du noen av bildene mine, kan du bare låne med deg det du ønsker. Hvis du heller vil at jeg sender deg selve bildet pr e-mail, gjør jeg gjerne det.

  Fjorårets dekorasjon er ganske lik årets, så du må gjerne se om disse ser bedre ut:

  http://somminedagerer.blogspot.com/2008/11/knallhelg.html

  Ha en flott andre søndag i advent.

  Klem fra Marit

 18. tusen takk alle sammen for at jeg får låne 😀 Da har jeg laget en post med stakene deres i.

  Det blir flere poster på andre tema (og det kan være jeg fyller på adventstakeposten om jeg får nye tips) så om du har noe du har lyst til å vise frem så fortell-fortell 😀

 19. Hei Anne

  Så hyggelig at du tar deg tid til slikt. Jeg må bare berømme deg for alt du får til. Og på ditt spørsmål så svarer jeg mer enn gjerne ja! Jeg er gjerne med og deler inspirasjon fordi jeg får så mye tilbake.

  Ønsker du noen av bildene mine, kan du bare låne med deg det du ønsker. Hvis du heller vil at jeg sender deg selve bildet pr e-mail, gjør jeg gjerne det.

  Fjorårets dekorasjon er ganske lik årets, så du må gjerne se om disse ser bedre ut:

  http://somminedagerer.blogspot

  Ha en flott andre søndag i advent.

  Klem fra Marit

 20. Da er jeg i gang med å sanke kranser for neste post. Om du er en av de jeg har spurt om å få låne kransebildet til, og du også har bilde av andre ting enn kranser, så må du gjerne gi meg tillatelse til å få bruke de også 😉 Jeg kommer til å holde på i hele desember med å presentere ulike ideer, og jo flere ulike bidrag jo bedre 😀

  Og tusen takk til alle som gir meg lånetillatelse!

 21. Hei Anne.
  Selvfølgelig kan du låne kransen / bildet – og det du vil!! Den største gleden med blogging, er jo nettop det å dele 🙂 Ha en god helg, og takk for tilliten! Klem Beppe

 22. Å så gøy! Her renner det jo inn med positive svar 😀 Tusen tusen takk alle sammen, jeg regner med å ha kranseposten klar i morgen 😀 Det er så gøy å se alt det ulike dere lager!

 23. Bare lån ivei du Anne bare trivelig det, velg selv 😉

  Og ang kråkefoten den vokser helt sikkert der på Sunnmøre!!!! Har selv sett den lenger sør Sotra og Berit, tror hun bor utenfor Haugesund har og kråkefot rundt hytta si 😉

 24. Tusen takk alle dere som gir meg tillatelse til å låne bilder av kranser, det ser ut til å bli en kjempepost dette og jeg er virkelig superinspirert 😀

 25. Hei Anne, du må bare låne hva du vil av bilder og ideer fra sidene mine. Bare hyggelig. Jeg blir jo litt smigret jeg over at du vil ha dem med. Jeg koser meg masse her inne hos deg og henter jo også ofte ideer herifra. Det er rett og slett tiden som gjør at jeg ikke får kommentert og deltatt så mye i konkuanser og temaer her hos deg, det har ingenting med lysten å gjøre.

  Klem fra Lisemoren

 26. Hei Anne.
  Takk for hyggelig kommentar.
  Klart du kan låne bilde, bare kjekt det.
  Alldi så mye fint her inne hos deg, så en kan bli inspirert til å gjøre ting en aldri har gjort før.

  Ha en flott advendtshelg

 27. Hei!

  Bare hyggelig at du vil bruke bilde av min buskbom-krans.

  Lykke til med prosjektet/postene om juledekorasjoner. Det var mye fint her!!

  Hilsen Liv ;O)

 28. Hei til deg på Moseplassen. Fin blogg, veldig fin blogg. Du spurte om jeg kunne gi deg lov til å bruke mine bilder og henvisning til min blogg. Det skal vi kunne få til. Takk for interessen! Jeg sender deg en særskilt mail om det.

  Hilsen Kari

 29. Hei 🙂

  takk for hyggelig besøk inne hos meg! Så morsom ide da! Selvfølgelig helt i orden at du bruker bilder og linker til meg, bare stas for meg det 😀

  Klem fra meg

 30. Kommer slengende litt sent, som vanlig 😉
  Bildet av denne kransen er fra ifjor, og årets blir nok ikke laget før til helgen igjen.
  Kanskje får jeg være med, likevel…

 31. Visst kan du vise bilde av piggtrå-kransen min.

  Den viser at det er bare fantasien som setter grenser for hvilken materialer vi kan ta ibruk.

  Marit

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her