Frøken Frost 2010 – finalister

Det kom inn rekordmange stemmer på innledende runde, her er de syv som gikk videre til finalerunden:

Avstemningen (klikk på les mer om du ikke ser den) er åpen frem til kl 2200 søndag kveld, vinner offentliggjøres på mandag. Det er ingen premie ut over heder og ære 🙂 Alle kandidatene  ligger med mer tekst og lenker til blogg i presentasjonsposten. Gratulerer til dere som gikk videre, lykke til med innspurten!

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

24 KOMMENTARER

  1. Så skjønne bilder!!! Du jeg er kjempejobb, Anne og hele systemet ditt er så proft – Hurra for at du inspirerer meg og mange fler til å ta bilder!!!
    Klem Hilde

  2. Hej..:-) Så morro..Bildet mitt kom med videre.:-) Tusen takk til dere som har stemt det..)

    Enig Anne og hele systemet ditt er så proft..Morro å få lov å være med, du inspirerer oss til mer fotoglede.:-)

    Gry

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her