Hagevandring – videoer fra de flotteste parkene

Hei 🙂 I dag har jeg samlet sammen et knippe videoer fra Youtube til dere, hagevandringer i noen nydelige parker/hager.
Videoene er satt sammen til en spilleliste. Klikk midt på bildet for å se denne videoen, eller klikk på pilen på høyre side for å se neste video i spillelista. Når du er i gang med å se videoer så kan du hold musa over nedre del av videoen og velg en annen fra rekka.
Håper disse kan være med på å varme opp vinterdagene, og bli en flott start på en deilig helg 😀
Gooood helg alle sammen!

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

18 KOMMENTARER

 1. Kult! Men jeg har faktisk litt trøbbel med å se video/film på dataen.
  Får drøye det litt.
  Jeg er «stille-bilde-menneske», men ser utviklingen går din vei:)) (tror jeg har sett to Y-Tube jeg da..)
  Uannsett, får prøve i helgen. Gikk jo bra med din flotte fuglefilm:))
  Bare tilvenning, sjø.
  God helg, Anne!
  Klem:)

 2. he he skulle kanskje ikke ha vist de frem….nå blir det ennu mere rift om de :)nei det er ikke enkelt og komme over de…jeg har fire…men vil jo alltid ha flere…når blir det nok mon tro?:)
  ha en fin fin helg
  goeKlemmer

 3. Ahh…lekkert. Minner meg om vår første tur til England. Var i et vell av flotte hager. Deilig land og herlig mennesker om man kommer seg litt ut på landet!!

 4. Kathrine, ja, jo det kan bli stressende. Nå er jo ikke kvaliteten alltid så god, og det blir også ubehagelig. Disse jeg har funnet frem til her har ganske god kvalitet, men det er langt mellom de gitt.

  Om noen har noen tips på gode hagevandringsvideoer på youtube så kom gjerne med de!

  Elin, hehe… 😉 og good helg til deg også!

  SteinR og Marte, så hyggelig å høre 🙂

 5. Ja dette er nok slikt jeg holder meg til å drømme om hehe. Men jeg vanner jo den grønne knotten min forsiktig og venter på en Amaryllis da 🙂 Tusen takk for abonnementet på flyvende fugleleksikon – du har nok rett som vanlig 🙂 Det er ikke like lett selv om jeg har fuglebok, for fuglene er jo ikke lik bildene/tegningene bestandig. Det som forvirret her var at noen hadde røde flekker på hodet, mens andre var brune. Takk for hjelp Anne!!

 6. Kult! Men jeg har faktisk litt trøbbel med å se video/film på dataen.
  Får drøye det litt.
  Jeg er «stille-bilde-menneske», men ser utviklingen går din vei:)) (tror jeg har sett to Y-Tube jeg da..)
  Uannsett, får prøve i helgen. Gikk jo bra med din flotte fuglefilm:))
  Bare tilvenning, sjø.
  God helg, Anne!
  Klem:)

 7. Kathrine, ja, jo det kan bli stressende. Nå er jo ikke kvaliteten alltid så god, og det blir også ubehagelig. Disse jeg har funnet frem til her har ganske god kvalitet, men det er langt mellom de gitt.

  Om noen har noen tips på gode hagevandringsvideoer på youtube så kom gjerne med de!

  Elin, hehe… 😉 og good helg til deg også!

  SteinR og Marte, så hyggelig å høre 🙂

 8. Føles som om det er lenge til våren med all den snøen vi har her 🙂
  men ser det er mange som begynner å få vårfornæmelser rundt omkring 🙂

  ha en fin helg 🙂

 9. Hobbygåsa, det er ikke så enkelt å finne ut av fuglenavn fra bok, jeg sliter når jeg får ny fugl i huset selv, men denne kjennte jeg altså fra tidligere besøk.

  Josimo 🙂 Hyggelig at du ble med på tur 😀

  Villblomsten, ja, hehe, leeeenge igjenn. Men under snøen venter våren…

 10. Hobbygåsa, det er ikke så enkelt å finne ut av fuglenavn fra bok, jeg sliter når jeg får ny fugl i huset selv, men denne kjennte jeg altså fra tidligere besøk.

  Josimo 🙂 Hyggelig at du ble med på tur 😀

  Villblomsten, ja, hehe, leeeenge igjenn. Men under snøen venter våren…

 11. Her var mye flott, gleder meg ennå mer til å begynne i hagen til våren, selv om min hage nok aldri kan blir så flott som fra innslagene i filmen, uansett betyr hagen mye for meg, når jeg jobber i hagen, senkes skuldrene og er min form for terapi.

  Denne filmen må jeg nok se flere ganger, og til slutt, en utrolig flott hageblogg, jeg legger meg til som følger.

  Ha en flott søndag. Hilsen Lilli

 12. Hei Lilli, så hyggelig at du har funnet frem ti meg 🙂
  Hager trenger jo ikke være sååå flotte for å nytes, det er mye hygge i hverdagshager også, alt er jo hva man gjør det til selv 🙂

  Ninni og Hilde 🙂 hihi, deilig å kunne få parkene servert slik i fanget ja 😀

 13. Her var mye flott, gleder meg ennå mer til å begynne i hagen til våren, selv om min hage nok aldri kan blir så flott som fra innslagene i filmen, uansett betyr hagen mye for meg, når jeg jobber i hagen, senkes skuldrene og er min form for terapi.

  Denne filmen må jeg nok se flere ganger, og til slutt, en utrolig flott hageblogg, jeg legger meg til som følger.

  Ha en flott søndag. Hilsen Lilli

 14. Hei Lilli, så hyggelig at du har funnet frem ti meg 🙂
  Hager trenger jo ikke være sååå flotte for å nytes, det er mye hygge i hverdagshager også, alt er jo hva man gjør det til selv 🙂

  Ninni og Hilde 🙂 hihi, deilig å kunne få parkene servert slik i fanget ja 😀

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her