Frøken Solslikk 2010 – og vinneren ble:

Denne finaerunden var utrolig spennende for meg som kunne følge resultatene, for de tre i toppen byttet plasser flere ganger. Men nå er avstemningen avsluttet, og jeg har den glede å meddele at vinneren av årets Frøken Solslikk ble:
Frøken Vårlengt fra Marianns verden
På andre plass kom Frk Fryd fra Lenemoras verden, og tredjeplass Frøken Modig fra Kathrinehagen (som fikk flest stemmer i innledende).
På delt fjerdeplass kom Frk Utsikt fra Sol og Bolig, Frøken Lobo fra Sigrids Hadelandshage og Frøken Snehvit fra Villniss. Så fulgte Jeg vil! fra Helens dagbok og Frøken Sommereventyr fra Dracurella.

Hipp hurra for vinner, og gratulerer til alle med fine plasseringer, og tusen takk til alle som har bidratt med kandidat eller stemmer 😀

Frøken Vårlengt var ikke riktig til å vekke, men jeg fikk noen ord med Mariann:
* Gratulerer med seieren Mariann!
Tusen takk for det. Syns det var veldig hyggelig å komme til finalen. Men jeg hadde ikke trodd at mitt bidrag skulle vinne, det var jo så mange flotte bilder denne gangen. Tydelig at det er mange som setter pris på arbeidet du legger ned i disse konkurransene.

* Hvorfor valgte du ut akkurat Frøken Vårlengt til å representere bloggen din?
Dette bildet representerer det jeg gleder meg til når våren kommer. Alt som begynner å spire og gro når lyset og varmen kommer, kraften i naturen.

* Hva er dine tanker nå i vinterværet, venter du utålmodig på våren, eller tenker du at den kommer når den kommer?
Må innrømme at jeg syns vinteren har vart lenge nok nå, vi har til og med snørekord her på Bergenskanten og kulden skal ikke gi seg med det første. Men det positive med snøen vi har hatt i år, er at det blir så mye lysere. Vi har hatt noen virkelig flotte, solfylte vinterdager. Gleder meg veldig til våren, men frykter at når den først er her, så går tiden så altfor fort.

* Hva med våren og eller sommeren er det du gleder deg mest til?
Gleder meg til at det begynner å spire og gro igjen. Se hva som har overlevd vinteren og hva som eventuelt ikke har klart seg.

* Vil du si litt kort om deg og bloggen?
Bloggen er litt over et år gammel og jeg skriver stort sett om hage, natur og planter. Ble inspirert av alle Hagegalbrukerne som gikk fra dagbøker integrert i forumet til blogger. Fikk lyst til å prøve selv og syns jeg har lært mye underveis.

* Hva er din hagefilosofi?
Hagen min er ikke bygget opp etter en veldig strukturert plan, men har blitt til og endres litt etter hvert. Det viktigste er hagegleden, hagen er min oase og et pusterom i hverdagen.

Jeg vil på vegne av Frøken Vårlengt takke alle som har stemt på henne. Hun ligger godt under en dyne av snø, -venter og lengter til vår.

Så, det var februarkonkurransen. Tusen takk til alle som deltok, hver og en av dere har bidratt til å lyse opp dagene våre, og bringe våren inn i hjertet 😀

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

18 KOMMENTARER

 1. Oj, ser du blomstene dannet et hjerte i snøen?? Huff, ser hjerter overalt om dagen jeg, bare MÅ være den våren som er i anmasj.

  Fin fin søndag ønskes deg Anne

 2. Et nydelig bilde, helt spesielt med snøen som har smeltet rundt krokusen. En verdig vinner! Gratulerer!
  Er beæret over å inneha 2. plassen!

  Takk for at du gjør slike hyggelige «events» her inne i blogge-verdenen. Det skaper god stemning!

  Ha en fin søndag!

  Klem Lenemora

 3. Gratulerer så mye til vinneren! – og til alle de andre deltakerne også. Det var så mange flotte bilder og glede seg over. Åh som jeg gleder meg til sommeren…

  Og til slutt et stort hurra for initiativtakeren, Anne på Moseplassen! 😀

 4. Gratulerer! Det var et kjempeflott bilde som vant 🙂
  Og jeg er stolt og beæret over å ha kommet til finalen med mitt bilde. Første gang, tror jeg 🙂
  Tusen takk til deg Anne, som orker å lage til disse morsomme konkurransene 🙂

 5. Vakkert bilde av en skikkelig tøffing! Da er det bare å glede seg til marskonkurransen. Spent på tema 🙂 Konkurransene er virkelig koselige Anne, du har skutt en innertier med dem 🙂

 6. Et nydelig bilde, helt spesielt med snøen som har smeltet rundt krokusen. En verdig vinner! Gratulerer!
  Er beæret over å inneha 2. plassen!

  Takk for at du gjør slike hyggelige «events» her inne i blogge-verdenen. Det skaper god stemning!

  Ha en fin søndag!

  Klem Lenemora

 7. Tusen takk for hyggelige hilsener. Ønsker alle en riktig finfin søndag! Her har det vært sol i dag, og mannen har vært fotograf(asistent) og jeg har endelig fått fotografert noen flere islykter. juhuu 😀

  og anne, javisst ser jeg hjertet 🙂

  Ekornspretten kommer snart 😉

 8. Gratulerer til vinneren!! Et nydelig bilde *)
  Og gratulerer til alle de andre også, vinnere alle sammen!
  Nydelig, så nydelig!
  Et artig tiltak Anne!!
  Du er nå en vinner du også, veldig koselig dette her!!
  Ønsker deg en strålende kveld!
  Klem Lokki

 9. Tusen takk for hyggelige hilsener. Ønsker alle en riktig finfin søndag! Her har det vært sol i dag, og mannen har vært fotograf(asistent) og jeg har endelig fått fotografert noen flere islykter. juhuu 😀

  og anne, javisst ser jeg hjertet 🙂

  Ekornspretten kommer snart 😉

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her