Hurra, hageprogram på tv!

Jeg har de to siste sesongene gjort mitt ytterste for å samle inn og fortelle om det som fantes på tv av hageprogram. Og nå er vi omsider i gang for denne sesongen.
Programoversikten for hagestoff finner du her, den viser både program, kanaler, omtrentlig sendetid, og du finner litt info om de ulike programmene samt lenker til nett-tv ol i de tilfellene jeg finner det.

I morgen starter en ny hageprogramserie på NRK1, Drivhusdrømme. Dette er Claus Dalby sitt program, produsert i fjor av Danmarks radio. Programmet er ikke tidligere vist på norsk eller svensk tv, men det ligger ute på nett-tv (se oversikten) og jeg har allerede sett det, flott program. Anbefales på det sterkeste.

SVT byr på repriser fra i fjor. Värdshusträdgården avsluttes i dag, og Engelska trädgårdar begynner på fredagen. Den siste har jeg ikke sett, men den tar oss med inn i større og mindre engelske hager.

Det kommer snart flere nyheter også, se oversikten for noen smakebiter. Jeg forsøker å holde dere underrettet etter beste evne, hjelp meg gjerne med tips om du kommer over noe 🙂

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

9 KOMMENTARER

  1. Jøsses, skal sei! Kjempebra! Men ikke for meg som ikke har svensk tv tyværr.. he-he.
    Men programmene drivhusdrømme har jeg også sett på nett. Helt fantastiske!

  2. Hm. Finfint. bare så synd at de beste programmene går på formiddagen:( Nett-Tv funker jo og greit, men innimellom er det fryktelig plagsomt med bilder og lyd som går i utakt på grunn av ustabile nett-forhold.. Meen.. Det er jo verdt et forsøk, og må testes:) tusen takk:))

  3. Jaaa! Og så herlig med engelske hager også, den skal tas opp! Svensk tv er den eneste utenlandske kanalen jeg har av interesse sett med hageøyne, så dette gleder meg stort 🙂

  4. Ja, jeg gleder meg til å kunne se det på tv-skjermen, det er en blanda fornøyelse å se dette på nett.. men nå må jeg se å få satt turbo i rompa på mannen og montøren, vi skal egentlig bytte tv-leverandør, og da får jeg både dansk og svensk tv (har ikke det nå og det irriterer meg grenseløst).

    Angående ukurrant sendetid så anbefaler jeg alle å investere i en slik opptaksboks. Skjønner ikke at vi ikke gjorde det før, det er så deilig å kunne ta opp og se når man ønsker, og spole forbi reklame og uinteressante deler i program.

  5. Ååå så spennende! Så flott av deg å samle denne informasjonen! Du må ha den mest informative bloggen jeg vet om! Tusen takk!
    Klem fra Solveig

  6. Takk:) Var innom her i går kveld, og gikk rett på nettet til Claus Dalby. Endte opp med å se alle seks programmene:) Ikke helt det samme å se det på PC, men likevel. Fikk masse inspirasjon, og glemte helt at det fortsatt er meteren med snø i hagen…;)

  7. Klem tilbake Solveig! 😀

    Monica, hehe, jeg sliter litt med den spilleren de bruker i dr.dk men jeg så disse så snart de ble lagt ut i fjor vår ja. Flott og inspirerende serie. Claus Dalby starter ny serie på DR nå om to uker, den skal jeg se bare vi får fikset den nye tv-leverandøren 😀 (ja, dette er en av grunnene til at vi bytter)

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her