Ny hage-serie starter i kveld, og programoversikten er oppdatert.

Jupp, jeg er altså i gang med den eminente hage-tv-program oversikten, og siden jeg bruker ganske masse tid på å finne frem og sette opp så har jeg i år tenkt å være flinkere til å fortelle dere (les mase) om at den finnes ;)

I kveld starter serien Engelska trädgårdar på SVT. (Jeg tror dette er samme program som ble sendt på SVT i fjor).

I neste uke blir det sendt Drivhusdrømmer på NRK fra mandag-fredag, super serie (kan som sagt også sees på nett-tv, se lenke i oversikten). Også starter Forandring på vej/Söderläge på DR1. (tidligere sendt på NRK)

Og du, i dag er siste frist for å stemme på Frøken Frø. Om du allerede har stemt så ta deg en tur innom og se på kandidatene lell. Jeg må ha vært helt bevisstløs når jeg satt opp presentasjonen for jeg hadde glemt fem deltagere, og de er nå lagt til. Dersom du har stemt og ønsker å gi din stemme til en av de glemte så sender du en epost til <anne alfakrøll moseplassen.com>

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram, Facebook og gjennom nyhetsbrev for jevne hagedrypp.

21 KOMMENTARER

 1. Supert at du skriver om dette Anne!
  Men jeg blir så lei for at jeg ikke får sett verken STV eller dansk TV.
  Vi har jo kanaler i bøtter og spann som vi aldri ser på, hvorfor kan man ikke heller få velge ut de kanalene man vil ha istedet for å bli servert en masse unyttige og tullete kanaler!!!
  I det minste burde kanalpakkene inneholde alle de nordiske TVstasjonene synes nå jeg!
  Men drivhusdrømme kan jeg se og kose meg med:)))

 2. Jeg har ikke svt eller dr sjøl jeg, men det skal endres, vi bytter tv-leverandør :D

  Flott at du liker formidlingen da, på tross av at det ikke er så mye av det du selv kan se.

  Og folkens. Har dere noen formening om oppsettet så kom med det. Jeg lurer på å fikle litt med den grafiske visningen så det blir lettere å se hvilken kanal det er ting går på.
  Hvor mange av dere klikker inn og ser større bilde, eller skriver ut?

 3. Jeg er også lei av å ikke kunne få in sverige eller danmark, hvilken tv leverandør er det som har de kanalene da?? Jeg har spurt meg for mange ganger, men får til svar at siden jeg har parabol så kan ingen gi meg det tilbudet…

  Klem

 4. Vi jukser.. vi bytter over til fibernett. Det var nå meningen når vi flyttet inn her, parabol ble kjøpt fordi det var det rimeligeste frem til fibernettet var lagt. Nå er det lagt, det bare mangler siste biten inni huset.
  Når de først la så var det to firma som la samtidig, Telenor og Viken fibernett, valget ble enkelt da telenor ikke engang kunne fortelle noe som helst om kanalvalgene sine, mens viken var godt i gang. Vi får nå Viken fibernett/ Altibox. og der er det en smal sak å fikse meg svt og dr :D

  Du kan få dr på CanalDigital-parabol, men til en helt absurd pris.

 5. Det er flott at du lager oversikten, Anne. Jeg har heller ikke sv eller dr, og er skikkelig sur på prisene Canaldigital kjører med – absurd er ordet. Vel – det får bli nett-tv etterhver/i etterkant i den grad det lar seg gjøer.

 6. Jeg har ikke svt eller dr sjøl jeg, men det skal endres, vi bytter tv-leverandør :D

  Flott at du liker formidlingen da, på tross av at det ikke er så mye av det du selv kan se.

  Og folkens. Har dere noen formening om oppsettet så kom med det. Jeg lurer på å fikle litt med den grafiske visningen så det blir lettere å se hvilken kanal det er ting går på.
  Hvor mange av dere klikker inn og ser større bilde, eller skriver ut?

 7. Tusen takk for flotte Hage-TV-tips!!
  Gleder meg til å TVtitting :)
  ☀☀Jeg har en award til deg hos meg på MEstringsbloggen ☀☀
  Jeg vet du har mye å holde på med så føl det ikke som noe press å sende den videre.
  Ønsker deg en nydelig helg!
  Klem Lokki

 8. Hei Anne
  Tusen takk for hyggelig hilsen:) det er veldig godt med sånne som deg som er såå snill og deler sin kunnskap med alle:) Har ikke blogget så lenge selv så det var litt å sette seg inn i før jeg følte meg noenlunde trygg:) men det er alltid noe nytt å lære og det er jo spennende:))Elsker å jobbe i hagen og gleder meg masse til våren (som jeg synes er den fineste tiden) lykke til med hagen din og denne flotte bloggen:P

 9. Tusen takk for flotte Hage-TV-tips!!
  Gleder meg til å TVtitting :)
  ☀☀Jeg har en award til deg hos meg på MEstringsbloggen ☀☀
  Jeg vet du har mye å holde på med så føl det ikke som noe press å sende den videre.
  Ønsker deg en nydelig helg!
  Klem Lokki

 10. Næmmen så gøy Krepsemor! Webcam fra Ørsta :D

  Ellers tusen takk til dere alle for kjempehyggelige kommentarer, alltid kjekt å høre fra dere :D

 11. Tusen takk for kjempefine tips Anne! Jeg drømmer om at villniset i vår vanstelte hage (vi er ganske nyinnflyttede), skal etterhvert forvandles til en hage i engelsk stil, så jeg kommer garantert til å følge serien om engelske vidundre som går på SVT.

  Ble litt lei meg da jeg så at jeg hadde gått glipp av den første episoden i går, men fortvil ei. Den sendes flere ganger.

  Se her!: http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=8802&a=131733&artQuery=Engelska+tr%E4dg%E5rdar+

  Glad er jeg!
  Therese

 12. Ja, det er vel det samme programmet som går fredag som går mandag tror jeg? Uff, håper det ikke blir for strevete å få fatt i det idiotiske svakstrømsskapet vi trenger for å få på plass den nye boksen fra fiberfirmaet. Grr, det vi hadde satt inn for boksen var naturligvis for lite.. jeg vil ha svensk og dansk tv nå!

 13. Pvr er genialt! hurra for vår venn pvr :D
  Lin, takker og neier, du veit du var pådriver for at jeg satt i gang igjen denne etter første sesongen? jeg trodde ingen hadde brydd seg, også savnet du den :)

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her