Oppdatering på hagetv-oversikten

Som dere vel har fått med dere nå så har jeg en hagetv-oversikt som jeg fortløpende oppdaterer. Denne er nå oppdatert for denne uken med en par nyfunn, og neste ukes er satt opp.

Dersom du er så heldig som meg og har både NRK, SVT og DR (juhuu, vi har byttet tv-leverandør til Altibox), så er det nå svært mye kjekt å se på, men om du kun har NRK så er det da ikke så verst for tiden det heller.

NRK viser i morgen, torsdag Blomstershow i Chelsea som jeg skrev litt om i forrige uke. Dette tror jeg er ett flott program, jeg gleder meg iallefall.
Ellers er NRK i gang med å vise Gunnel i det grønne, en finfin serie hvor vi får møte hager og deres hageeiere. Neste fredag tar så I sørhellinga over i samme tidsperiode. Begge disse seriene er sendt tidligere. NRK sender også Hagevandring med Dronning Sonja og Fjas og Fakta om Hagar, som også er sendt flere ganger tidligere.

SVT disker opp med en lengre hagedokumentar Ljusår som følger en hage gjennom et år, og et program med navn Min kycklingsatsning som handler om noens kyllinghold i en hage. Engelska trädgårdar fortsetter å gå, en superflott serie jeg er veldig glad over at jeg endelig kan få se.

Dersom du som jeg er så heldig å ha DR, så starter det en ny serie søndag 11 april. Drømmehaver med Claus Dalby, jeg gleder meg skikkelig og skal skrive mer om denne senere.

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

10 KOMMENTARER

  1. Har du altibox? Har aldri hørt om det… Betyr det at du nå får inn svensk og dansk tv? Jeg gjør jo alt for å få de kanalene… Klem og god påske

  2. Nå ble jeg veldig håpefull, men her er det jo ikke noe fibernett, så da kan vi ikke bytte til altibox heller… Må mase på de som fikser fibernett da, he, he:)

  3. Jepp, man må nok ha fibernett fra en leverandør med avtale med Altibox, dessverre.. Frem til forrige uke hadde jeg ikke svensk tv engang, nå har jeg fått oppfylt alle mine kanalønsker, (nesten da, jeg har grusomt lyst på ekte Britiskutsendt BBC, altså BBC1 og BBC2, ikke det crappet den sender til europeiske markedet, men BBC1 og 2 kan man ikke få lovlig, så da så)

    Vigdis, takker 🙂

  4. Da flytter jeg all min energi fra parabolselskapet til Østfold fibernett, he, he:)Mailboksen inneholder etter påske flere mail om ønske om fibernett her jeg bor:):)Gir meg ikke:) Det er det an allmenn rett å kunne ha mulighet til å velge kanaler er det ikke??? God påske til deg, og takker for flott oversikt. Det er jo ille å gå glipp av gode program:)

  5. Altibox er ikke perfekt det heller altså, men kanalutvalget er bra, og pvr boksen er ikke egentlig verre enn den vi hadde hos Canal Digital. At det ikke er mulig å få de derre pvr boksene til å funke bedre er et mysterium…

  6. Supert at du er så flink itl å følge opp tv-programmene for oss, Anne 🙂 Gleder meg til NRk i kveld :)) Jippi! Søderläge kommer tilbake! Håper de sender flere programmer i år, de har jo gått i flere år i Sverige.

  7. Ninni, jeg tror de har vist alle episodene de senere årene på NRK, med unntak av aller første sesong, men det er jo lov å håpe ja. Det er en fin serie, synd at den er avviklet. (Ikke så fan av Tregårdsfredag… hvorfor i alle dager det skal være så mye kokkelering i hageprogrammene begriper jeg ikke, irriterende trend for en som uansett aldri kan bruke en oppskrift (komplisert diett))

  8. Dette er så fint altså, har blitt en skikkelig hageprogramtitter:))
    Har nå en egen bok hvor jeg noterer all info du kommer med, serru dette er gøy!!
    Gleder meg storveis til ikveld «BLOMSTERSHOW I CHELSEA»!
    Fortsatt God Påske Anne!!
    Klem Lokki

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her