Og Frøken Vårfryd 2010 ble:

Hipp hurra for den skjønne Frøken Silkefløyel Seljekvist fra Heimdal som nå kan kalle seg selv Frøken Vårfryd 2010.

Frøken Danser mot vår fra Tusenfryd kom på andreplass, tett fulgt av Frøken Jo, takk bare bra rabarbra fra Kattene mine lager engler i sneen . På fjerde og femte kom Frøken Helt Alene fra Quiltefia og Frøken Kvitsveis fra Ramme Alvor.

Gratulerer til vinner og nestenvinnere, og takk til alle som har deltatt med kandidater eller stemmer :)
Du kan nå se alle deltagere og stemmeresultat om du ønsker. Innledende runde og finalerunde.

Her kommer et intervju med den pusete vinner og Marie som presenterte henne:
Til Frøken Silkefløyel Seljekvist
* Gratulerer med seieren, hva føler du nå?
Jo nå blei eg så glad at diamantdråpane glitrar ekstra mykje 🙂

* Hvordan skal seieren feires?
Eg feirar med å dryssa blomsterstøv på alle som har vegen forbi her eg står 🙂

* Hva sier familie og venner til seieren?
Jo, dei smiler og nikkar og seier; sjå på henne, ho er søstera mi 🙂

* Hva mener du er dine sterkeste kvaliteter eller grunnen til at du vant denne konkuransen?
Trur det heng saman med at eg er ein av dei første som viser folk at no er våren på veg, i tillegg hjelper det godt å vere pynta med edle steinar då veit du 🙂

* Hva har skjedd siden din presentasjon?
Eg har fått eindel skryt ja, men no er eg blitt gul i toppen og er på hell.

* Vil du fortelle noe om humøret eller livet eller tanker når bildet ble tatt?
Humøret var på topp sidan sola akkurat var framme og viste meg frå mi beste side, men då eg såg alle dei vakre motkandidatane hadde eg ikkje trudd at eg skulle vinne nei.

Og noen ord med Marie, bloggeren bak Heimdal:
* Hvorfor valgte du ut akkurat Frøken Silkefløyel Seljekvist til å representere bloggen din?
Det var fordi eg syntest at ho var så flott og fordi at ho var den aller første som viste meg våren i år 🙂

* Hva er det med våren det som fanger og engasjerer deg?
Først og fremst lyset og forventninga som ligg i lufta. Milde vindar og solstråler som får fuglane til å synge og plantespirene til å bryte jordskorpa.

* Vil du si litt kort om deg og bloggen?
Eg er ei kvinne midt i livet som elskar naturen med dyr, fuglar og blomar. I tillegg er eg veldig glad i hagearbeid, kjekt å få det til å spire og gro. Eg likar også å fotografere. Det var dotter mi som sette meg på tanken om å presentere bilda mine på blogg. At det skulle bli så gjevande og at eg skulle få så mange bloggvenner hadde eg aldri drøymt om.

* Og hva er din hagefilosofi?
Eg har ein hage som går over frå natur til hage. Eg har masse berg og steinar i ein uformell hage. Eg likar gamle romantiske stauder, men har ein god del sommarblommar i tillegg. Min filosofi er at EG skal synast det er vakkert først og fremst fordi at det er min hage. At andre likar det eg «putlar med» er ein stor bonus sjølvsagt. Eg har mange ønske for hagen, men ser at eg må skunde meg langsomt for målet er jo å kose seg og ikkje stresse.

Gratulere til begge to, og takk til Marie for at hun tok seg tid til å svare på spørsmål midt i lamminga! og pst, hun har lovet bilder av små lam sånn med tiden, det er vel også en vårfryd, eller hva?… 😀

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

22 KOMMENTARER

 1. Gratulerer til ein verdig vinnar. Var eit nydeleg bilete! Og artige intervju du lagar til Anne, morosam måte å presentera vinnaren på… 🙂
  Ha ein fin kveld vidare.
  Klems

 2. Gratulerer til en herlig liten skjønnhet! Bildet var bare helt utrolig flott. Nydelig!!

  Så søt buketten/bollen fra hagen var forresten Anne! Skikkelig søt og vårlig :o)

 3. Gratulerer så mye til den heldige vinner. Bildet er helt nydelig!
  Sorry at jeg er litt treig til å svare deg her, i hvert fall med tanke på at du gjerne ville hjelpe meg:) Etiketter har jeg klart å få til. Det var de navigeringsknappene jeg sleit med nå. Men er litt usikker på om jeg vil ha det. Synes egentlig det ble ganske oversiktlig med etikettene. Kan ikke jeg komme tilbake til deg dersom jeg bestemmer meg for å få det?
  Tusen takk for at du er villig til å hjelpe. Setter jeg stor pris på:)
  Ha en flott helg Anne!

 4. Du får si i fra Elin 🙂

  Intervjuet er veldig enkelt for meg.. det er vinneren som gjør all jobben der gitt. Jeg er så takknemlig for at de stiller opp, og det er hyggelig å høre at dere lesere setter pris på det også 🙂

 5. Hei!! Gratulerer til verdig vinner!! Jeg ble kjempeglad for å komme til finalen!! Morsomt tiltak for oss som følger bloggen din!! Hilsen AnneKari:-)

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her