Kjærlighetshagen: NRK søker hager å pusse opp for tv-serie (AVSLUTTET!)

Har du en person kjær? Har denne en hage som kunne trenge et tak?
Vel, da har du mulighet til å gi din kjære en fantastisk gave, en Kjærlighetshage.

Storyteller Film og tv er produsentene bak en serie som skal tas opp i sommer og sendes på NRK i 2011. Serien vil få ti episoder og konseptet er at personer med en spesiell kjærlighetshistorie får overraske sin kjære med en make-over av hagen. (les mer hos NRK )
Jeg har vært i kontakt med produksjonsselskapet, og de kunne fortelle at de allerede hadde fått 1000 påmeldinger, så jeg vil anbefale dere som er interessert i å legge omtanke i søknadene. Ellers kunne de ikke fortelle meg så mye om serien foreløpig, men jeg kommer til å holde dere oppdatert.

Er dette noe for deg? Søknad sendes til [email protected]

Ellers minner jeg på min grundige oversikt over hageprogram. med sendetider.

PS: Kjærlighetshagen er inspirert av det danske programmet Han, hun og haven. Dette programmet starter nå ny sesong på Dansk TV2. Har noen av dere denne kanalen?

 

OPPDATERT:
Jeg får jevnlig inn søk og forespørsel om dette programmet. For det første så har jeg ikke noe med produksjonen å gjøre så det er ikke meg man skal melde seg på til eller stille spørsmål. For det andre så gikk serien bare i en sesong (filmet i 2010) og så langt jeg veit så vil det ikke bli flere.

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

28 KOMMENTARER

  1. hehe, kan du si Bjørnar. Helt uaktuelt for meg iallefall. Jeg vil nok ha kontroll gitt, selv om hagene de lager sikkert blir fine 🙂

  2. Her kommer ingen inn for å røre haven, nei! Men for en mulighet for dem som ikke vet hvor de skal begynne eller hva de skal gjøre, men ønsker en radikal forandring.

    Vet du om programmet sende si år? Jeg koste meg veldig med fjorårets utgave

  3. Ninni, jeg regner med at du referere til den danske utgaven av kjærlighetshagen?
    Har nigooglet og det gikk akkurat opp for meg at den jo ikke heter kjerlighetshaven, men «han hun og haven»
    Den går nå på dansk TV2. og det ser ut til at det er nye episoder.

    Har du dansk tv2? eller har du sett den en annen plass?
    Det går litt hage på dansk TV2, men jeg har så langt ikke tatt den med i tv-oversikten da jeg ikke veit om det er noen tv-leverandører som leverer dette i Norge.

    Anne, thihi, tenk om de fyller hagen med rustfritt stål og blanke flater og ensformig beplantning da? …. tar du sjansen? hehe, neida, det skulle da ikke være noen sak å lage noe flott ut i fra dine preferanser, det kunne blitt griselekkert med en skikkelig «rusty» hage 🙂

  4. Oj-oj-oj…..jeg håper for guds skyld ikke det er NOEN som er så «glad i meg» at de melder min hage på……her skal alt være etter eget hode uten innblanding fra andre 😀

  5. Hei!! Jeg tenkte at det hadde vært gøy å melde meg på!! Har en hage som det med hell kunne vært gjort mye!! med. Det er igrunnen veldig lite, i hagen vår…. Og jeg foretrekker masse krukker på terrassen. Har vært med på Forandring fryder en gang, vi gjorde hagen til naboen ganske fin, mens de «herpet» stua vår. Så jeg har en idee om hvordan det foregår. Men jeg får nok ikke somlet meg til å sende inn et brev…. AnneK:-)

  6. Kjempe tips:))Takk!! Jeg har akkurat sendt avgårde en søknad og en haug av bilder:)) Da er det bare å krysse fingre og tær! Jeg håper på få dra hjelp til hagen på hytta jeg da, har jo bare grus der nå:))

  7. Ha, ha, dette hadde vært midt i blinken for oss 🙂 Vi har nettopp flyttet i hus med en stor, overgrodd hage, som ikke har vært stelt på 5-7 år. Vi kan ingenting om hage og er litt overveldet. Dog er vi fulle av pågangsmot og jeg leser masse hagebøker og sammen ser vi mye hageprogrammer for tiden. Vi er enige om at i «år 1» skal vi først og fremst konsentrere oss om å rydde opp (stor jobb), og så får det utvikle seg etterhvert.

    Vi burde kanskje leid inn hjelp (hageplanlegger), men det er ikke noe vi kan ta oss råd til nå.

    Vi har sett reklamen for Kjærlighetshagen, og jeg foreslo for mannen at vi kunne trenge hjelpen. Vi har dessuten en svært romantisk kjærlighetshistorie så jeg tror vi hadde vært gode kandidater.

    Full nekt. Jeg er ikke interessert i å være på TV, men kunne nok ha greid det dersom jeg visste at vi fikk litt hjelp med hagen. Mannen lar seg ikke overbevise, så det blir nok ikke noe av.

    Dessuten har jeg (tross min uerfarenhet) mange egne ideer for hvordan jeg vil hagen skal bli etterhvert, og det hadde kanskje ikke vært så lett å få til i samarbeid med et TV program.

    Gleder meg dog til serien kommer på NRK!

  8. så flott tips Mamma og mer! Tusen takk 😀 Merker at jeg er litt gnien i dag, men super mulighet når hagetv-tørken slår inn.

    Høres forresten ut som om dere har en lur plan. Rydde og tynne og ellers se hva som skjer. En hyggelig uteplass får dere vel til, også har dere en sommer på å kjenne på hvor ulike ting bør ligge i hagen 🙂

    Hehe, det er sikkert fint å få pusset opp hagen, og skummelt. Tv-kamera skulle jeg vel ha taklet, og det hadde vært fantastisk å få en slik gave. Men. Jeg er nok ikke den rette kandidaten for slikt, for jeg liker altså å være med på å bestemme, og jeg er opptatt av funksjon (med temmelig spesifikke krav). Men på den andre siden så har vi nå bodd her noen år uten å få gjort noe i hagen, så…. (rødme). Vel, det skjer når det skjer 😉

    Lykke til til dere som sender søknad! Hadde vært flott om det ble noen jeg kjente!!

  9. Så spennende. Kunne godt ønske meg den hjelpa her, men tror vi får holde det i familien 🙂 Ønsker deg en riktig god kveld. Turid

  10. Akkurat nå driver mr E og prakker ute i hagen og legger tak der ute faktisk, men han er jo så innmari nøye på det og jeg klarer ikke se på….

    Hmmm,spennende;)

  11. Nei, jeg ser at jeg er i godt selskap her – ingen, jeg sier INGEN kommer inn i min hage 😀 Serien er ikke for hagefolk – det er bare ennå en ny vri på å entre folks hverdag. Muligens litt stygg her – men dette realitykonseptet har jo gått helt av hengslene. Det er mat, frisør, gud vet ikke hva – nå hage. Takk for oppdateringen og muligheten for å få opp litt adrenalin sånn rett før leggetid 😉 Håper det er bra med deg Anne. H.

  12. Flott å kunne bistå Hanne *ler*
    Jeg savner tv-konseptet: Du har planen vi har musklene jeg 😉

    GundaM, spennende, bare han ikke tar frem motorsaga for å lage plass til taket så…

    Turid, alltid kjekt med hjelp da, fra den ene eller den andre.

  13. Blant de hagegale hadde nok kjærligheten gått nedenom nokså tvert om noen av våre bedre halvdeler hadde «gledet» oss med en slik påmelding ja. Men de fleste har vel bedre vett. Tror neppe mannfolket ville finne på noe slikt. Hagen er «min» – her kommer ikke noen designere eller TV-team, nei. Fyttikatta…

  14. har en hage som ikke ser klok ut. ønsker meg så veldig hjelp til å få en romantisk hage med overflod av duft og farger. for mye av det gode er fantastisk! vil ha små kroker der jeg kan sitte og snuse inn syrin,roser og skjærsmin sammen med min kjære og lille sorte ( the puddel) sukk

  15. Jeg er en mann på 68 årog rullestolbruker etter en arbeidsulykke.På grunn av min fungsjonshemming er det lite lite jeg kan hjelpe min kone med hagearbeide.
    uten hennes hjelp og å støtte vet jeg hvordan alt hadde blidt.
    Fra jeg ble skadd har hun hvert min hjelp og støtte , hun har jobbet full dag samtididig som hun har hjulpet meg med alt som jeg trenger hjelp til.
    Hun har malt hus arbeidet i hagen så godt som hun har klart , hun har gjort alt som har med det økonomiske. Hun har operert inn nytt kne og artrose i hele kroppen.
    Hva kan jeg gjøre får å vise hvor mye hun har betydd for megg.
    Jeg vet ikke hvor mye jeg skall si om henne,hun har hvert livet mitt , uten henne tror jeg at jeg har hvert på sykeheim.
    Jeg vil vise henne hvor mye hun har betydd for meg gjennom mange år.
    Håper dere kan fårstå hva hun betyr for meg samt hvordan jeg elsker henne av hele mitt hjerte.
    Med dette vil jeg vise hva hun betyr. Hun heter unni.

  16. Hei Per, heldige du som har en så omsorgsfull ektefelle, og heldige hun som har en mann som veit å sette pris på henne 🙂
    Jeg har videresendt din henvendelse til produksjonsselskapet, jeg har nemlig ikke noe med selve produksjonen å gjøre, jeg er kun et talerør.

  17. Hei hei, jeg vil så gjærne overraske min samboer e, å få til litt lettvint her ute i hagen vår, Håper på ett positivt svar;)) På forhånd takk,

  18. Går det i år også? Eller, blir det flere episoder? Kan jeg kunne få glede mamma?? Siden hun har så vondt i nakken og armene. Hun har hatt betennelse i begge armene og nakken nå i hele vinter. Det blir bedre, men hun går il akupunktur og til naprapat og.. Det er ikke mye hun får gjort i hagen.. Pappaen min døde for fire år siden derfor er det ganske vanskelig å få gjort noe.. Jeg er bare 13 og kan ikke (eller jeg kan, men det er ikke mye jeg vil klart uten hjelp fra voksen som kan vise meg) hjelpe til mye.. Nå vil jeg ikke at det skal virke som at mamma er en hjelpesløs person, for det er hun ikke! Hun tar vare på meg og broren min og jeg synes hun er den beste i verden! Men så var det den nakken og de armene.. Jeg håper det blir mer og jeg håper at også mamma kan bli så heldig at hun kan bli overasket med en ny hage. Og så håper jeg at jeg ikke er for liten..

  19. Hei Emilie.
    Jeg har ikke noe med kjærlighetshagen å gjøre, jeg formidlet kun en utlysning gitt av produksjonsselskapet og kan ikke svare på spørsmål eller ta i mot påmeldinger.

    Så langt jeg veit så er det ikke aktuelt med flere sesonger av Kjærlighetshagen, så det er heller ikke noe å melde seg på.

    Håper du finner noen andre som kan hjelpe deg og mammaen din så dere får en god hage å kose dere i!

  20. Hei Wenche.
    Som det står flere steder i selve posten, overskriften og svarene jeg gir i kommentarfeltet:

    1. Jeg har ikke noe med produksjonen å gjøre
    2. Så langt jeg veit så foreligger det ikke planer om å lage nye sesonger av programmet.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her