Stemors-snop… (kandiserte stemor)

Jeg satt akkurat og så på opptak av Grønn Glede, hvor at gartneren på slutten viste frem kandiserte fioler. Kom på at jeg jo har skrevet om det tidligere, og kanskje noen av dere nye lesere ville synes det var kjekt å se hvor enkelt det faktisk er å lage lekker og unik kakepynt.
Les innlegg om kandiserte stemor, kan også brukes til andre spiselige blomster.

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram, Facebook og gjennom nyhetsbrev for jevne hagedrypp.

2 KOMMENTARER

 1. Både ser og høres herlig ut, det må nok prøves ut.
  Takk til deg som har fått meg interessert i stemorsblomster igjen.
  Ønsker deg en fortsatt fin helg.
  Klem fra Mio

 2. Så artig. Det der har eg berre hørt om at går ann, men aldri sett før. Gøyt å kunne lage som noko litt orginal pynt til ein spesiell anledning…
  Ha ei god helg.
  Klems

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her