Tv-tips: Trädgårdsfredag starter på igjen i kveld

Tv-oversikten over hageprogram er nå oppdatert for en uke fremover. Og denne uken skjer det litt nytt :)
Trädgårdsfredag starter i kveld opp på nytt etter ferien med nye episoder, og på tirsdag starter også Grønn Glede opp igjen.

Ellers surrer og går det mye repriser på tidligere sesonger av diverse hageprogram. Se oversikten så finner du nok noe som passer :)

Ønsker alle en riktig god helg! Selv sitter jeg nå og setter sammen presentasjon av alle kandidatene til Frøken Rose 2010. Det er fremdeles mulig å melde seg på, (senest natt til søndag,) så om du ikke alt er med så finn deg en rose og bli med. Del dine hagegleder, og kanskje du vinner de geniale rosebøkene: Rosor för nordiska trädgårdar av Lars-Åke Gustavsson

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram, Facebook og gjennom nyhetsbrev for jevne hagedrypp.

6 KOMMENTARER

 1. Takk for koselig kommentar på bloggen min :)

  Så fint at du holder oss oppdatert med hva som kommer av programmer! Jeg har storkost meg med reprisene av Söderläge i hele sommer, og synes det er trist at det programmet ikke lages lenger. SVT har fjernet det fra nett-Tv også. Jeg får dessverre ikke inn hverken DR eller SVT, så da er det ekstra viktig å få med seg hva NRK har på lur. At de kom med nye episoder av Trädgårdsfredag hadde gått meg hus forbi – tusen takk for info! :D

 2. Å du er en engel som holder oversikt over dette:) da får jeg jammen med meg det i kveld, riktignok på nett tv men… likvel:):):) Det er absolutt en yndligs:)

 3. Takk for koselig kommentar på bloggen min :)

  Så fint at du holder oss oppdatert med hva som kommer av programmer! Jeg har storkost meg med reprisene av Söderläge i hele sommer, og synes det er trist at det programmet ikke lages lenger. SVT har fjernet det fra nett-Tv også. Jeg får dessverre ikke inn hverken DR eller SVT, så da er det ekstra viktig å få med seg hva NRK har på lur. At de kom med nye episoder av Trädgårdsfredag hadde gått meg hus forbi – tusen takk for info! :D

 4. Hei Anne! Kan du være snill å gå inn på bloggen min å gi meg noen staudetips… Jeg fikk anbefalt å kontakte deg med spørsmålet mitt. Jeg har ikke den store kunnskapen om blomster og må finne noe som passer i beddet mitt.

  Desverre har jeg ikke funnet en eneste rose å ta bilde av… :-( Så da får jeg ikke vært med i din flotte konkuranse…

 5. Jeg har prøvd å legge inn kommentar på konkurransen, men den kommer ikke med.Tar det en tid fra kommentaren er skrevet og til den kommer med på listen, eller er det jeg som gjør noe feil?

 6. Tusen takk for at du tok deg tid til å svare Anne! Det med ville blomster tror jeg ikke jeg klarer å få til fordi jeg da ikke vet om det er ugress eller blomster som kommer opp. Mye mer realt med blomster man planter. At det var stauder som var alpina visste jeg ikke. Har kjøpt meg en liten staudebok, men der står det bare hardførhet. Og jeg vet ikke hvilken klasse det er her. Jeg skal titte innpå nettadressen du ga meg for å se om jeg kan finne noe der. Igjenn takk for hjelpen :-)

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her