Genialt grønnsakshageprogram på SVT

I morgen (torsdag), klokken 12.50 starter Från trädgård till tallrik. Dette programmet handler om Monty Don og hans kone Sarah som dyrker grønnsaker og lager mat av det. Programmet ble produsert for BBC med tittel Fork to fork. Det er noen år gammelt og har gått på SVT tidligere også, men jeg har ikke sett det og gleder meg til å se hva han har å by på.
Serien skal være godt egnet for grønnsakshage-noviser, jeg regner med at det er inspirerende og informativt, og veit at Monty er opptatt av organisk dyrking, så det blir vel noen slike tips også. Det er forresten laget en bok til serien, som også heter Fork to fork.

Reprisen på dette og oversikt over andre hageprogram finner du i hage-tv-oversikten.

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

3 KOMMENTARER

  1. Det var interessante programmer synes jeg! Man blir jo revet med. Eller er det sjarmert man blir?? – Av hele familien altså.
    Det finnes langt kjedeligere programmer om grønnsakshager, det skal være sikkert….

  2. Ja, veldig hyggelig og koselig og sjarmerende. Men samtidig ikke skravlete. Jeg synes det er for mye skravling/småprat i mange av hageprogrammene, her var det en fortellerstemme og fokus på fakta (uten at noen måtte stille dumme spørsmål..)

    Men jeg er jo litt sånn, liker fakta og at folk går rett på sak. Det behøver jo ikke bety at det formidles kjedelig eller høytragende, bare mindre av «søte» programmledere som legger hodet på skakke 😉

  3. Jeg tror det var dette programmet jeg så. Har laget pastinakkpureen og den var knallgod. I morgen skal jeg prøve rødbeteforma.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her