Georgine: Psyko ‘Seattle’

Hehe, vart du skremt no?

Det kan lønne seg å titte litt ekstra nøye på blomstene i hagen, for av og til dukker det opp rariteter. Men georginen ‘Seattle’ har jeg ikke måtett finstudere akkurat for å finne noe unikt, nei den har produsert en hel serie med snedige blomster, fra en enkel dobbelblomst, til de hvor blomsten går sammenhengende rundt hele hodet. Hva det kommer av aner jeg ikke, men ettersom det skjer på så mange så er det nærliggende å tro at den har en mutasjon eller sykdom.

Seattle blir i hagen hos meg 1. meter høy, blomstene er ca 10 cm, men hver blomst kunne nok blitt mye større om jeg hadde redusert antallet blomster, de har nemlig kommet i hopetall. Den er klassifisert som en dekorativ dahlia. De aller fleste blomstene har oransje base med hvite tupper, men det har kommet en og annen blomst med mindre tegninger.

Bildene blir som alltid større om du klikker på de.

Anne Holter-Hovind
Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

8 KOMMENTARER

 1. Ja jeg vart no litt skremt ja *ler*
  Ja er det ikke moro hvordan de kan få litt pussige uttrykk 😀
  Nydelig og litt skremmende innlegg :))
  Ønsker deg strålende dager Anne – og tusen takk for svaret om jordbærene – da skal de nok overleve!!
  Klem Lokki

 2. Huldra, jeg har ikke fått sett den enda, men joda, jeg skjønner hva du mener, hihi.

  Takk for alle hyggelige kommentarer, flott om jeg kan sette smil på deres munn også 😀

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

Hagetips