Min deltager til Frøken Høstblomst 2010:

Frøken Høstblomst er en uformell konkurranse (utfordring). Du kan delta med din favoritt,  dele av dine hagegleder og la deg inspireres av andre. Påmelding til og med den 14 september.

Frøken Forventning er min kandidat til konkurransen. Hun er en georgine.
Navnet sitt har hun fått fordi jeg synes georginer har mye forventning knyttet til seg. Forhåpning knyttet til om knollene greier vinteren og om de nye knollene man kjøper inn er merket rett. Jeg venter halve sommeren på at de skal blomstre, jeg forventer enorm blomstring på høsten. Jeg håper de ikke kommer til å bli spist opp av snegler og saksedyr, og jeg krysser fingrene for at frosten ikke kommer tidlig så georginene kan få pryde riktig lenge…

Georginer er genialt! Og et er kjekt å ha noe å både glede seg til og over 😀 Hvem er din høstblomstfavoritt?

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

14 KOMMENTARER

 1. Ups! Ny konkurranse. Hei forresten, Anne. Jeg svinser ikke så mye rundt i bloggene for tiden dessverre.
  Men jeg har da en høstblomst jeg er veldig glad i.
  Håper jeg rekker det denne gangen. God helg:-)))

  Flott med lenke til facebook!

 2. Flott kandidat du har funn. Og så passande namn! Georginer er verkeleg knytta til masse forventningar. Så gøy med desse konkurransane dine!
  Ha ei strålande flotte helg!
  Klems

 3. Hei! Jeg er ny leser og setter stor pris på innleggene om innendørs grønnsakshage. Jeg er i oppstartsfasen med det selv. Ser at du for det meste har urter og salat. Jeg tenkte å prøve meg på pottetomater og paprika i første omgang. Etterhvert skal jeg så litt urter og jeg husker at det er en som ikke trives i nærheten av tomat, men ikke hvilken. Vet du?

 4. Nydelig..

  georginer er noe jeg har fått sansen for i sommer.. de har blomstret i ett… så til neste år blir det flere…

  lykke til med frk forventning =)
  God helg.

 5. Tror jammen det bare er jeg som blomstrer i denne hagen nå på høsten 🙂

  Blå himmel over Trøndelag og jeg skal ut i hagen på leit om jeg ser noen andre snart, og kanskje kanskje blir det en frøken Høst du.

  Vi er i ferd med å forandre oppkjørsla her så litt sånn jordarbeid er på gang, mndre plen, mur og hengbusker, så Mr. Arbeidskar??? når kommer den da, he he

  Go`klæm t dæ Anne

 6. Tror jammen det bare er jeg som blomstrer i denne hagen nå på høsten 🙂

  Blå himmel over Trøndelag og jeg skal ut i hagen på leit om jeg ser noen andre snart, og kanskje kanskje blir det en frøken Høst du.

  Vi er i ferd med å forandre oppkjørsla her så litt sånn jordarbeid er på gang, mndre plen, mur og hengbusker, så Mr. Arbeidskar??? når kommer den da, he he

  Go`klæm t dæ Anne

 7. Nyydelig:) Det med forvetninger er jammen sant:) Mine ha rikke helt nådd opp til forventningene i år… de kommer sent… men jeg har fortsatt forventninger, om en lang og varm høst, slik at jeg får en god blomstring om litt:) Jeg har kun en og annen blomst, men maaange knupper…
  En flott kandidat:) Jeg er fortsatt i tenkeboksen:)

 8. Rikgit trivelig med så mange hyggelige kommentarer. Jeg har gjort for mye de siste dagen, så jeg har litt nedetid… (dvs at jeg ikke får gjort noe serlig), men greit nok for jeg fikk gjort «pusse opp huset ting» før i uken, og her er man glade for alt man får 😉

  Charlotte, jeg skal se om jeg kan få kommentert dette litt senere når hjernen har skrudd seg på igjen 😉

 9. […] Frøken Forventning fra Moseplassen (Deltar ikke i avstemning) Frøken Forventning er min kandidat til konkurransen. Hun er en georgine. Navnet sitt har hun fått fordi jeg synes georginer har mye forventning knyttet til seg. Forhåpning knyttet til om knollene greier vinteren og om de nye knollene man kjøper inn er merket rett. Jeg venter halve sommeren på at de skal blomstre, jeg forventer enorm blomstring på høsten. Jeg håper de ikke kommer til å bli spist opp av snegler og saksedyr, og jeg krysser fingrene for at frosten ikke kommer tidlig så georginene kan få pryde riktig lenge… […]

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her