Vinneren av Frøken Høstblomst 2010 ble:

Herlige Frøken Solhatt kan nå titulere seg Frøken Høstblomst 2010, hurra! Hun ble presentert av Hanne, med bloggen Hannes hage.

På andreplass kom Frøken Usikker fra Hagepuslerier på Bergstad, på tredjeplass Frøken Senorita fra Parkvegens hageglede.

Hurra hurra både for vinner og de andre i finalerunden, og tusen takk til alle for at dere har bidratt med stemmer og kandidater!

Du kan se alle 31 kandidater i presentasjonsposten, og her ser du finalegruppen. Resultatene for de to avstemningsrundene er nå offentliggjort i de respektive poster.

Både Hanne og Frøken Solhatt stilte opp til intervju:
Med Frøken Solhatt:
* Hei og gratulerer med seieren, hva føler du nå?
Jeg deler seieren og gleden med alle mine små besøkende venner.

* Hvordan skal seieren feires?
Jeg inviterer alle mine humlevenner på fest.

* Frøken Høstblomst er jo en ærefull tittel, hva er dine ambisjoner som Frøken?
Å vokse meg enda større, slik at jeg kan glede enda flere, både mennesker og insekter

* Hva tror du er grunnen til at du vant denne konkurransen?
Jeg må nok dele æren med min gode venn, humlen. Vi har et godt vennskap. Det ar vi var sammen på bildet, gjorde nok utslaget.

Og noen ord med Hanne:
* Gratulerer med seieren til deg også Hanne, hvorfor valgte du ut akkurat Frøken Solhatt til å representere bloggen din?
Solhatt har alltid fascinert meg. Jeg synes den er utrolig vakker, solhatt har nydelige farger og vakker form, og den har konstant besøk av friere, spesielt humler og bier. Og det at solhatt har en legende virkning ved førekjølelese gjør denne blomsten ekstra spesiell.

* Har du andre høsthagefavoritter?
Syrinhortensia er en stor favoritt, også roser selvfølgelig. De blomstrer jo like vakkert om høsten som om sommeren.

* Vil du si litt kort om deg og bloggen?
Hannes hage er en blogg om det jeg bryr meg mest om, og som tittelen sier, er hage den stor interesse. En ren hageblogg er det dog ikke, den krydres med håndarbeidsprosjekter, og i den siste tiden også foto, en interesse som har vokst seg ganske stor etter jeg fikk mitt første speilreflekskamera. Yndlingsmotivet denne sesongen har vært småkrypene som er å finne i hagen, de fascinerer meg veldig.

* Hva er din hagefilosofi?
«Man må tåle litt ugress.»
Å være hagglad er en fantastisk hobby! Ha dager hvor det ikke skal stelles og ordnes i hagen, og bare nyt hvor vakker den er!

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

8 KOMMENTARER

  1. Gratulerer til vinnerne!!

    Ønsker deg en god høst og god helse Anne –
    jeg har vært på fjellet en uke – og det er bare helt sinnsyke farger der nå!!

    Tone

  2. Virkelig en verdig vinner!! nydelig bilde, nydelig blomst og nydelig innsekt. Tre i en, som et Kinderegg det faktisk 🙂

    Sanke naturmaterialer ja, godt du minner meg på det, for en angrer jo når snøfallet er et faktum. Men bare så det er sagt, merk!! det som legges i fryseren, for en kollega av med sto i mellmjula i fjord med tint røsslyng før en familiemiddag, trodde det var rypebryst ja… gode råd var dyre, og soddspann på Rema ble redningen, ikke helt det samme kan man si, men borddekorasjon, DET ble det 🙂 røsslyng så klart!

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her