Frostkledde georginer

Georginene holdt ut riktig lenge i år, men for en uke siden var det slutt. Frosten ble for sterk og knollene er nå gravd opp og satt til vinteroppbevaring.
Men vakre var de, helt til siste slutt!

Når frosten har sneiet georginene så blir de fort sorte og stygge. Så når jeg en morgen la merke til at de var kledd med rim så fortet jeg meg ut i morgenlyset for å få tatt noen bilder før moroa var over.
Det ligger flere bilder i Georginealbumet på facebooksiden.

Anne Holter-Hovind
Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

10 KOMMENTARER

 1. Så nydelig det er med det flortynne frostlaget på denne vakre blomsten :o)

  Jeg har knøvlet med å få til navigasjonsknapper i bloggen min, ikke farsken om jeg får det til – selv om jeg leser dine gode tips 🙂
  Fikk til for flere måneder siden på en testblogg, men får ikke satt inn nye sider der nå, så jeg har nok glemt hvordan jeg gjorde og forstår ikke hva jeg leser eller så fungerer det ikke lengre.
  Kan ikke fatte å begripe at ALLE får til – utenom meg, hoho.

  Ha en flott dag, og skynd deg nyte blomstene mens de ennå varer.
  Klem, Anne:)

 2. Hei Anne.
  Kroppen min er i streik for tiden, så jeg har dessverre ikke kapasitet til å se på hva det er som kan være problemet. Det kan nemlig være at oppskriften ikke funker lengre, det har hendt før…
  Håper hjernen har skrudd seg på igjen i neste uke, du kan gjerne sende meg en epost da så skal jeg se om jeg kan se på det.

 3. Så nydelig det er med det flortynne frostlaget på denne vakre blomsten :o)

  Jeg har knøvlet med å få til navigasjonsknapper i bloggen min, ikke farsken om jeg får det til – selv om jeg leser dine gode tips 🙂
  Fikk til for flere måneder siden på en testblogg, men får ikke satt inn nye sider der nå, så jeg har nok glemt hvordan jeg gjorde og forstår ikke hva jeg leser eller så fungerer det ikke lengre.
  Kan ikke fatte å begripe at ALLE får til – utenom meg, hoho.

  Ha en flott dag, og skynd deg nyte blomstene mens de ennå varer.
  Klem, Anne:)

 4. Så vakkert!!! Skulle ønske jeg kunne hatt georginer, men det ble med ett år dessverre. Det er ulempen når viljen til tider er sterkere enn evnen til å grave i jorda 😉

  Så bloggen din er nevnt i siste utgave av Hagetidend også (november nummeret), som hjelp til å finne aktuelle inspirerende TV-programmer for den som vil skape drømmehagen selv. Vel fortjent! Jeg har funnet mange nye programmer ved hjelp av din programguide 🙂

  Klem Linnette 🙂

 5. Den streikende får sin pleie, og har fått en ukes deadline. hehe… 😉 Neida, altså, jeg er jo vant til at den streiker og nå har den egentlig en grei grunn for streiken, og det er ikke generalstreik heldigvis, så det går så fint atte, jeg må bare begrense meg litt mer enn vanlig.

  Anne Katrine, joda, du sier noe. Jeg har stadig planer om å skrive ut noen og henge opp. Kanskje det er det som skal til i vinter for å forhindre at jeg blir helt sprø (av vårlengt altså)

  Linette. tusen hjertlig takk for at du fortalte meg det! Jeg har ikke fått lest så grundig enda så jeg hadde ikke sett det. Så hyggelig 🙂 Jeg ble forresten inspirert, så nå jobber jeg med en bloggpost om dvd-filmer med hage!

  vivi, takk 🙂

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

Hagetips