Jeg har fått æren av å gjesteblogge på Nib!

Norske interørblogger (NIB) er en samleplass for  de som blogger om interiør. De har høy aktivitet med konkurranser og ulike artikler rundt temaet. En praktfull plass for inspirasjon til hjemmet.

For en måned siden fikk jeg en forespørsel fra NIB om jeg hadde lyst til å bidra med et månedlig innlegg om hage og blomster, og siden helsa har vært snill i det siste så takket jeg jo ja til det kan dere forstå!

Så i dag har jeg mitt første bidrag ute. Gå over til NIB og les! Tema er høsthagen, med hovedvekt på å gjøre utearealet pent med krukker og naturmaterialer. Det var veldig artig å levere stoff til andre, så dette gleder jeg meg til å fortsette med.

Og velkommen til deg som besøker bloggen for første gang i dag! Her finner du stoff om hage, både plantene, dyra og kosen. Betraktninger fra egen hage, hagetips, fuglefilmer, bokanmeldelser og mye mye mer.

Moseplasssen har også sin egen facebookside, med litt ekstra stoff som ikke finner veien inn i bloggen.

PS: Jeg holder hver måned en uformell konkurranse, og denne måneden er det Høstblader som er temaet. Bli gjerne med! (Ingen premie denne gangen).

Ønsker alle en strååååålende høst! Håper dere koser dere mellom virvlende blader, varmende høstsol, skodde, levende lys og ullpledd 🙂

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

31 KOMMENTARER

 1. Så moro:) SÅ flink du er, så er det ikke rart du blir spurt:) Kos deg med oppgaven:) klem
  Hmmm… litt rart med kommentarer om dagen… jeg får ikk elagt inn kommentar, og får beskjed om at jeg har sagt dette før… Prøver igjen:)

 2. Hei. Så flott med jobb i Nib! Er ganske fersk i bloggeverdenen. Når jeg legger meg til som følger, kommer det kun opp et grått hode og med mitt etternavn. Når man klikker på hodet, kommer man ikke inn på min side. Vet du hva jeg gjør galt. Jeg har også flere følgere som kun viser et grått hode. Takknemlig hvis du kan hjelpe meg. Takk for en inspirerende blogg!! Med vennlig hilsen Hjørdis på Nord-Hidle:-)

 3. Hei. Så hyggelig å lese, Anne. Både at helsa di er bedre for tiden og at du skal gjesteskrive for NIB!
  Bloggen din er kjempeflott og det er alltid kjekt å besøke den. Jeg lærer mye om hage og stell av hage her på Moseplassen.
  Ha en fin dag
  Klem Tonje

 4. Gratulerer Anne, dette var kjekt!
  Både at helsen din er bedre og du skal skrive hos NIB.
  Nå skal jeg inn å titte hos NIB.
  Ønsker deg fine høstdager.
  Klem Mio

 5. Alle sammen. Tusen hjertelig takk for alle de superkoselige gratulasjonene! *klem*

  Jeg ble altså så utrolig stolt når NIB-jentene ville ha meg med at dere aner ikke 🙂 Og taimingen var upåklagelig. Formen har vært fin i det siste, men jeg har ikke villet si så mye om det, for dere veit, når jeg først har sagt det så… ja da faller formen. (hehe, det er det samme som at alle bønder jeg kjenner ikke vasker bilen i ånnene, for da regner det bare).
  I dage er jeg nå forresten ganske kake etter en kraftinnsats med filming av binding av krans forklart av dekoratøren Kari http://atelierkari.blogspot.com/ . Det kommer instruktiv video når jeg en gang om en (trolig god stund) får redigert den ferdig.

  Hei Hjørdis. Jeg har ikke riktig overskudd til å hjelpe deg med følger-problemet i kveld, men skal se om jeg kan finne ut hva det er i morgen eller overimorgen 🙂

 6. Anne, godt å høre at formen er bedre! Nå skal jeg sporenstreks ta en tur inn på Nib. Deretter lese de siste par postene dine som jeg ikke har fått med meg. Kan ikke gå slipp av noe du skriver!

 7. Et riktig flott innlegg du hadde på Nib! Til og med jeg uten hage og erfaring lærte noe.. Kanskje jeg skulle prøve meg med noe på balkongen.. 😉 Så flott et bilde av deg! Ja regner med det er deg.. 🙂

 8. *Neier pent og rødmer kledlig*
  Tusen takk for all koselig tilbakemelding jenter. Og ja Viola, det er meg, mannen hjalp meg med å få tatt noen bilder 🙂

 9. Gratulerer!
  Jeg har vært inne og sett din fine innlegg på Nib, og igjen fått nyte av hva du deler med oss!
  Koselig bilde av deg i din høsthage!
  Ha en fin høstdag!

 10. Hei Anne. Så flott at du bidrar til å koble sammen interiørbloggerne og hagebloggerne. Min blogg er begge deler, så det passer meg bra :-). Innlegget ditt er veldig bra med gode tips! Selv nyter jeg til fulle hagen min denne høsten. Aldri har den vært så frodig i september og oktober som nå.

  Tusen takk for koselig besøk i bloggen min. Jeg setter stor pris på at du stikker innom og ikke minst legger igjen en hilsen!

 11. Det er jo en fryd å skrive når man møtes med slik tilbakemelding 🙂

  Om noen dager kommer jeg til å be dere lesere om hjelp med den neste nib-artikkelen, for skal man gi råd så er det deilig å få noen råd først!

  Håper alle har en finfin onsdagskveld 🙂

 12. Anne, glemte å si at jeg likte bildet 🙂 Du ser flott ut. Regner med at det er løkene som skal i jorden?

  Jeg legger ikke ut noe særlig bilder av meg selv på bloggen min, men merker at jeg synes det er hyggelig i blant å se «ansiktet bak stemmen» hos andre. Hmm… noe til ettertanke.

 13. SÅÅÅÅ MORO Anne!! Vet du – hva – dette er så fortjent altså, du skiller deg ut og er knakende dyktig!! Oioioi så artig dette var!!!
  Har akkurat vært inne og lest ditt første innlegg hos NiB – hva skal en si – MAKALØST FLOTT – helt STORVEIES :))
  Dette er grunn til feiring – sveiver opp en kaffilurk og utbringer en kaffeskål for DEG :))
  Ha en strålende høst Anne :))
  Stoooor klem fra Lokki 🙂

 14. Mamma og mer, jupps, det er løkene som ligger der og venter (og nå ligger inne og venter, det ble ikke overskudd til å grave de ned den helgen heller..).

  Takk til Tilflukt og Lokki 🙂

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her