God søndag!


Et strålende vær i dag!
Solen skinner, både ute i hagen på vintergledene og inne i huset på jukse-vår gledene.
Og jammen skinner den ikke i bildearkivene til dere lesere også. Hele 87 deltagere til konkurransen Frøken Solslikk 2011 så langt. Bli med du også, fristen går ut i natt, og en av premiene er vasen coocoon lignende den på bildet 🙂

(og pst, om noen kan lure triks for å stryke ut butikkbretter i syntetiske gardiner så kom med de!)

Anne Holter-Hovind
Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

10 KOMMENTARER

 1. God søndag til deg også. Heldigvis har vi strålende vær her på Sunnmøre også, litt kaldt men det gjør ikke så mye bare sola skinner.

  PS: Da jeg er sterkt allergisk mot alt som heter stryking, har jeg heller ingen tips å komme med.

 2. Flott bilde 🙂 Når det gjelder gardinene heng de på badet og la de henge så dampen av dusjen fjerner nygardin stripene!! Da slipper du å stryke også!! Ha en fortsatt fin solstrålende søndag.
  Camilla

 3. Fine vinterbilder 🙂
  Jeg har konferert Fies notiser (som er så full av tips og knep og sånt…) angående brettene i gardinene dine, svaret er en antakelse, antakelsen er at om det ikke hjelper å dampe med fukt, må de vaskes…
  Gratulerer med nye gardiner uansett!
  Klem

 4. Legg gardinene på strykebrettet med et håndkle oppå seg, bruk dampstrykejernet og la det stå til. Dampen vil trenge gjennom håndkleet, men ikke skade gardinene. Selv har jeg hverken strykejern, strykebrett eller gardiner, men min mor brukte alltid nevnte triks, vet jeg… 🙂

 5. syntetiske gardiner ? usikker .:-) mine gardiner går alltid rett i vaskemaskin og tørketrommel på stryketørt, og henger de opp fuktige..hater virkelig å stryke..så jeg bruker «stryketørt» i tørketrommelen mye..henger det opp fukt og det trengs ikke strykes…

  ikke sikkert dette var et godt råd til dine Anne.:-)

  en fin søndag til deg.:-)

 6. Nydelige bilder.
  Her har vi og hatt opphold og fint vær, men det blåser stikker og strå.
  Fantastisk med så mange deltakere.
  Strykegenet mangler, så jeg kan dessverre ikke hjelpe deg med tips.
  Har funnet en nydelig vase som jeg har et innlegg om.
  Ønsker deg en fortsatt fin søndag.
  Klem fra Mio

 7. Takk for tips alle sammen!

  Jeg (dvs mannen) har forsøkt å dampstryke, den bretten ble ikke borte av det. Badet vårt er fra 50-tallet, å fylle det med damp er både umulig og uønskelig.. Men jeg skal prøve å se om det nytter å vaske de, om de tåler å vaskes da.. (tørketrommel er en annen fancy ting vi ikke har, sammen med varmekabler og dusj, hehe)

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

Hagetips