Vinneren av Frøken Solslikk 2011 ble:

Det er utrolig artig å kjøre konkurranser når dere lesere er så flinke til å stille kandidater og stemme frem favoritter! Hurra for dere!

Etter en innledende runde med totalt over 1500 stemmer, og en finalerunde med nesten 350 stemmer så har vi nå en vinner, og det er Frøken Erotika fra New Dawn! Hennes kandidat kan nå smykke seg med tittelen Frøken Solslikk 2011, og New Dawn vant høye gule støvler fra Ilse Jacobsen Stavanger.

På andre plass kom Frøken Flanell fra Hagelivet på Solbakken, og på tredjeplass kom Frøken Butterfly fra Nr★13. Disse får hver sin Cooconvase fra Holmegaard.

Opp-på-tå fra Ms Djupsand , Frøken Hvitveis fra Lenemoras verden , og Frøken Aglais Urticae fra Morgenstemning, kom på fjerde, femte og sjette plass, og vant hver sitt eksemplar av boken Hvilken plante hvor fra Cappelen Damm.

Gratulerer til alle med flotte plasseringer, og så håper jeg at dere får stor glede av premiene 🙂

Resten av resultatene fra finalerunden og fra innledende runde kan nå sees i de respektive bloggpostene.

Og husk, 1.mars er det ny konkurranse. Og denne gangen med helt nytt tema 😀

Oppdatert: Den freidige frøkenen og hennes stolte eier stilte gladelig opp på intervju:
Jeg dropper å vise mine spørsmål, jentenes ord står sterkt alene.

Aller først får dere høre fra Frøken Erotika.
Jeg føler meg så beæret og overrasket over å vinne konkurransen blant så mange flotte frøkner. Nå er jeg riktignok ikke av den beskjedne typen, men at jeg skulle gå helt til topps i en frøkenkonkurranse hadde jeg ikke forestilt meg. Jeg var en smule bekymret for at jeg skulle bli oppfattet for dristig blant de andre søte og tekkelige frøknene, men det viste seg jo at den frykten var ubegrunnet heldigvis.

Siden jeg tok det store steget ut i cyberspace har jeg fått mange hyggelige kommentarer. Spesielt er det mange som synes jeg er en modig frøken som tør å stille opp i en fotokonkurranse, men det skal jo også sies at noen har snudd seg blygt bort og rødmet.
Jeg er absolutt for et mangfold og at vi alle må lære oss å akseptere hverandre for det vi er, så at noen rødmer og andre applauderer er helt greit for meg. Jeg er den jeg og andre må få være som de er, og sist men ikke minst det finnes en plass til oss alle i solen.

Frøken Erotika ble presentert av New Dawn, som også har svart på noen spørsmål:
Jeg valgte Frøken Erotika nettopp fordi hun er den hun er. Dristig, en smule freidig og at hun for meg utstråler en livsglede som er smittsom. Samtidig så bringer en knopp som er i ferd med å briste med seg så mange forventninger om det som kommer, akkurat som den årstiden vi er på vei inn i nå. Jeg ser veldig fram til sommeren og da spesielt til de ni eller var det ti ny pionene som er importert fra Kina skal blomstre. Er usikker på om de vil blomster første året, men jeg er en uhelbredelig optimist så inntil de motsatte er bevist så tror jeg på et overveldende blomsterflor til sommeren.
Når det gjelder blomster og hva jeg liker så har jeg stadig vekk diller som kommer og går, og hagen bærer tydelig preg av det. Jeg har lett for å stappe ned en blomst der det finnes en ledig plass for så kanskje flytte den til et bedre egnet sted senere, om det finnes ledige plasser da vel å merke.

Til slutt så vil jeg på vegne av Frøken Erotika og meg få takke alle dere som stemte på oss, og vi vil samtidig gratulere alle de andre premievinnerne.

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

16 KOMMENTARER

 1. Dersom noen lurer:
  Jeg må stenge bloggpostene med resultat frem til jeg har fått endret avstemningsboksen. Dessverre har avstemningsenheten en feil som gjør at man i en kort periode etter at jeg har endret i boksen fra å skjule resultat til å vise resultat så kan man stemme.
  Så for å unngå at noen stemmer i den perioden så stenger jeg bloggposten.
  Den blir snart synlig igjen.

 2. Gratulerer så mye til alle vinnerne! Likte meget godt vinnerbildet, og ble veldig glad da jeg så det på topp. Takk for nok en herlig konkurranse Anne!
  Det skaper fargeglimt og herlige lovnader om at våren og sommeren faktisk kommer tilbake igjen. 🙂

  God onsdag!

 3. Tre gnanger, tre hurra og flagget til topps til New Dawn og artige frøken Erotica som jeg tror må være en papav vulgæris på latin.
  Jippi for meg og frøken Flanell som kom på pallen. Trodde aldri jeg skulle bli missemodellmamma!
  Gratulerer alle sammen med flotte gevinster!
  Og igjen takk til regissøren av showet, Anne!

 4. Gratulerer så mye til alle vinnere 🙂 Selv er jeg kjempeglad over en 3. plass – hadde ikke trodd jeg skulle komme på «pallen». Takk for en flott konkurranse Anne!

 5. Tusen takk for hyggelige gratulasjoner, og tusen takk til dere som stemte på Frøken Erotika.
  Gratulerer odså så mye til alle de andre vinnerene.

  Jeg er helt overveldet over å vinne og jeg gleder meg veldig til å ta i bruk premien.
  Knall gule støvler av Ilse Jacobsen 🙂

 6. Tusen takk for hyggelige gratulasjoner, og tusen takk til dere som stemte på Frøken Erotika.
  Gratulerer odså så mye til alle de andre vinnerene.

  Jeg er helt overveldet over å vinne og jeg gleder meg veldig til å ta i bruk premien.
  Knall gule støvler av Ilse Jacobsen 🙂

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her