God helg! Her blomstrer snøklokkene :)


Endelig sprang snøklokkene ut.
Det er vår! God helg alle sammen, håper dere har like fint vårvær som meg 🙂

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

23 KOMMENTARER

  1. Her er det nydelig vær! Har selv krabbet rundt i bedda etter løker og feste på kameralinsa:) Lite gjør meg mere glad om dagen er slike vårtegn!
    God helg.

  2. Det er så herlig med de første blomstene som dukker opp i hagen! De har tittet frem her også! God helg til deg også! Hege

  3. Hei Anne. Her er det vinter på nytt. De små spirene av snøklokker og andre løkvekster er fullstendug dekt av nysnø. Ute er det 4,5 kuldegrader. Brrrrrrrr.. og det skal visst snø i flere dager. Hvor i svarte 🙁 blir det av våren? Det er ikke mange ukene til hagemesse, da får vi heller nyte våren i Oslo og omegn 🙂
    Kos deg med snøklokkene og ha en riktig god helg

  4. Å se der du! =) Så vakre de er! Og litt av et vårtegn ja! Her ser jeg iallefall bakken under snøen nå 😉 Og våren føles på vei..!
    Men.. i natt tror jeg jammen det var kuldegrader her! Men snøen har minket betraktelig..

    Ønsker deg en god helg til deg også! 🙂

  5. Å se der du! =) Så vakre de er! Og litt av et vårtegn ja! Her ser jeg iallefall bakken under snøen nå 😉 Og våren føles på vei..!
    Men.. i natt tror jeg jammen det var kuldegrader her! Men snøen har minket betraktelig..

    Ønsker deg en god helg til deg også! 🙂

  6. sympatiklemmer til alle som har ny snø, her snødde det også for under en par uker siden, men nå håper jeg at vi slipper nye runder av det.

    Fremdeles minus om nettene, men diverse planter til krukkene er kjøpt inn og står til avklimatisering 🙂

  7. Her er det fortsatt full vinter. Ingenting som minner verken om vår eller at noe skal spire. men vi holder ut. For vi vet det ikke varer evig. Imidlertid så spirer det i det minste i såkassene mine. Ha en riktig fin helg du også.

  8. Ååå, så heldig du er! Her snør det, dag ut og dag inn. Håper vi også snart får vår, her hos oss.

    Ønsker deg en fin helg!

    Klem fra Bente

  9. Herlig bilde av blomstrende snøklokker! Jeg lurer på hvor jeg satte mine? Her kom enda mer snø, så bedene mine er hvite igjen =(
    Men til neste helg kommer det varme vinder og jager vinteren bort, sier de! Jeg håper de har rett!
    Fortsatt god helg, Anne!

  10. Så herlig, Anne. Vi hadde også skikkelig vår her i Larvik for noen dager siden. Temperaturen krøp opp i 15 plussgraqder og jeg kom i skikkelig vårstemning. Jeg så hvordan snøen krympet inn fra morgen til kveld og så hvordan bedet i sørveggen ble bart for snø og blomstene begynte å stikke opp.

    Men de siste par dagene har temperaturen ikk vært særlig vårlig. Kall vind og minusgrader om natten. Håper at det snur snart igjen for jeg kjøpte også i min våryre inn minipåskeliljer, violer og tusenfryd. Ser ut som tusenfryden ikke likte minusgradene. De andre står like fint. Siden helgen snart er over, får jeg håpe at du har hatt en fin helg!

  11. Åh ja, det er herleg å sjå at det sprett opp blomar i hagen for tida. Krokus og snøklokker er å sjå hos oss også og nokre gule som eg ikkje anar kva er.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her