Nye hage-tv program

Med våren så popper jo ikke bare små spirer opp, frem kommer også nye hageprogram. Jeg liker godt å slappe av i sofaen med hageprogram, og ønsker alle nye program velkommen 🙂

Jeg oppdaterer hage-tv-programoversikten jevnlig, og her er de av programmene som er ferske for sesongen.

* Trädgårdsfredag har startet ny sesong på SVT, og denne gangen skal Camilla, John og Tareq holde til i en gammel overgrodd hage. Programmet ser ut til å være som tidligere, en miks av hagetips, fine hagebilder, mat og hygge. Du kan også se programmet på nett.

* Kjærlighetshagen. Programmet som kombinerer det å pusse opp en hage med å fortelle en kjærlighetshage. Denne uken er det en takterasse som transformeres fra ødeland til oase. Se programmet på nett

* Bonderøven. Frank putler i vei på Kastanjegården. Et lite småbruk som drives etter gamle metoder. Dette er ikke egentlig et hageprogram, men grønnsakshagedyrkningen er interessant for mange hagere. Programmet kan sees på nett.

* Trädgårdstoppen. Helt ny svensk serie. Vi besøker ulike svenske hager. Programmets mål er å kåre sveriges fineste hage. Programmet går på en obskur svensk kanal, men kan sees på nett.

For andre hageprogram og alle sendetider. Besøk programoversikten. Og fortell gjerne andre om den 🙂

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

12 KOMMENTARER

  1. Jeg greier ikke slappe av når jeg ser hageprogram jeg, blir så gira på å sette i gang i hagen!
    Så deg forresten i siste Hagetidend, og mosehage ønsker jeg og meg, selv om jeg har mye mose rundt i hagen nå også.
    Flott med oversikten du har laget.
    Ha en fin søndag, Anne!

  2. Flott med oversikt, eg ser så lite på fjernsyn for tida, lite zapping og, så då er det SÅ greitt at du har laga oversikta, ikkje minst at du skriv kva som kan sjåast på nett og. Eg har nemleg ikkje så mange kanalar. God søndag, eg priklar.

  3. Jeg greier ikke slappe av når jeg ser hageprogram jeg, blir så gira på å sette i gang i hagen!
    Så deg forresten i siste Hagetidend, og mosehage ønsker jeg og meg, selv om jeg har mye mose rundt i hagen nå også.
    Flott med oversikten du har laget.
    Ha en fin søndag, Anne!

  4. Takk for oversikten. Har notert meg de svenske, de hadde jeg ikke oversikt over. Liker også å slappe av med hageprogrammer. Nesten det beste som er på TV 🙂

  5. takker for at det finnes nett:):) Skal kose meg med alle programmene:) Hørte på fordraget ditt i går, du var så flink. SKulle ønske jeg ifkk tid til å si hei til deg, men måtte fare videre i full fart og gikk dermed også glipp av foredraget om chelsey… Far i huset satt hjemme og trippet og jeg måtte hjem og avløse plikter…

  6. Flott at dere setter pris på hage-tv-formidlingen min!

    Takk for det Linda! Hyggelig at du tok deg tid til å høre på, og så får vi prøve å få til et hageblogger-treff i sommer tror jeg 🙂

  7. Jeg simpelt hen digger Trädgårdstoppen!
    Tusen takk for at du tipset om det!
    Gøy å lese/se at det gikk så bra på messen!
    Skulle ønske den var litt nærmere…
    Lurer svært på om jeg skal driste meg på hageblogging… Er bare så redd det skal stjele litt for mye tid… Men lysten ligger der bak og lurer.

    Ha en fin dag!!

    E

  8. Jeg simpelt hen digger Trädgårdstoppen!
    Tusen takk for at du tipset om det!
    Gøy å lese/se at det gikk så bra på messen!
    Skulle ønske den var litt nærmere…
    Lurer svært på om jeg skal driste meg på hageblogging… Er bare så redd det skal stjele litt for mye tid… Men lysten ligger der bak og lurer.

    Ha en fin dag!!

    E

  9. Hei og takk for fin blogg,
    Er det flere enn meg som sårt savner det svenske hage-programmet Gröna rum?? Jeg syns atmosfæren i den serien var noe helt for seg selv, og Gunnel den perfekte programleder! Men nå er det alt flere år siden det ble tatt av, og jeg har sluttet å se på hage-programmer! Grønn glede på NRK er ingenting i forhold, synd å si det, men!

  10. Jeg savner både Grøna rum og arvtageren dens Søderlege. (orker ikke fnutte bokstavene, men dere skjønner jo). Er ikke så begeistret for det nåløpende Tredgårdsfredag, blir litt for pludrete for meg, og matlaging gidder jeg ikke se på, men programmet er godt laget.
    Grøna Rum går av og til på Dansk tv, så jeg får se det der da, men det er jo ikke så mange som har DR.

    ElinK, hageblogging kan ta tid ja, men det er jo hva man gjør det til selv. Koselig å ha å pusle med på kveldene eller når det regner.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her