Vår! Leserene deler sine vårtegn. La deg glede, og stem frem favoritter.

70 av leserene har presentert sine fineste vårtegn!

Følg lenken og la deg glede og fascinere over skjønnhetene, og stem så frem dine favoritter. Du kan stemme på inntil ti ulike deltagere.

Denne avstemningen er åpen frem til  lørdag 16 april 23.59

De 12 som får flest stemmer går videre til finalen. Finalistene blir den 17 april presentert her på bloggen med bilde og utdrag av tekst og lenke til bloggen de kommer fra. Og så kan dere stemme frem de endelige vinnerne, som vinner flotte premier fra BoGrønt Rom (hagesenter og nettbutikk med rikt utvalg planter) og fra Fiskars! (produsent av hageverktøy)

Håper vårtegnende setter en ekstra piff på dagen din. Hurra for våren!

Anne Holter-Hovind
Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

Hagetips