Leserenes 39 hagetips, stem frem dine favoritter!

Månedens konkurranse har tema hagetips, og 39 lesere har delt av sin hagekunnskap.
Gå inn og lær av små og store lure hagetips, og stem så frem dine favoritter 🙂

Du finner alle tipsene ved å klikke her

Den endelige vinner vinner heder, ære og et gavekort på 3000kr fra BoGrønt Rom hagemiljø. Gavekortet kan brukes i nettbutikken deres som har et rikt utvalg av stauder, klematis, roser, ferdighekk og knoller mm. Eller du kan besøke hagesenteret i Tønsberg.

Anne Holter-Hovind
Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

1 KOMMENTAR

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

Hagetips