Alternative tema for juli-konkurransen:

Hei alle sammen 🙂
Konkurransene jeg holder her på Moseplassen er jo til for dere. Den første juli er det tid for en ny, og de siste ukene har jeg tatt i mot forslag fra dere på tema. Jeg håper nå du vil bidra til å velge tema ved å stemme.

Det er jo to grupper av lesere av konkurranseposten, de som deltar på konkurransen og de som ikke deltar, men som synes det er fint å lese. Jeg misstenker at de to gruppene ikke har helt samme preferanse for konkurransetema så derfor har jeg brutt opp i to spørsmål pr tema.
Stem på det eller de temaene som interesserer deg.

Takk for stemmingen! Jeg har nå bestemt meg for tema, og har derfor fjernet stemmeboksene så det skal bli litt spenning 😉

Takk til dere som har bidratt med tips for tema! Jeg har ikke riktig overskudd til å lete opp i kommentarfeltet hvem dere er og gi dere kred, men takk!

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

13 KOMMENTARER

 1. Du er så aktiv og flink med slike aktiviteter! Om jeg ikke deltar, så skal jeg i alle fall følge med på dette!!

  Du bør nok passe på!!! Du får snart feriegjester!!

 2. Jeg er dessverre litt treg av meg når det gjelder å komme meg avgårde, så jeg tror nok faktisk sneglene er på din kant av landet før meg… Men om det blir Oslotur, skal jeg huske på deg!!

 3. Kjempefine konkurranse tema – jeg håper alle blir utlyst etterhvert og gleder meg til å lese/se. Jeg skulle gjerne deltatt på alle, men synes ikke jeg har så mye å vise frem enda (er fersking). En markblomst eller en annen vill vekst klarer jeg nok å få til.

 4. Så morro at så mange av dere stemmer, kjempeartig å se hvordan stemmene fordeler seg.

  Takk for hyggelige kommentarer 🙂

  Og Mamma og mer, Markblomster er ville vekster ja 🙂
  For å gjøre det litt enklere for de som deltar som ikke nødvendigvis greier å skille ville fra forvillede hageblomster (og det er jo uansett et definisjonsspørsmål), så er det også lov å ta bilder av hageblomster som er forvillet og vokser i naturen. Og, det er lov med markblomster som vokser i hager.

 5. Så spennende tema! Gleder meg!

  Vet ikke om jeg føler at jeg har bra nok bilder til å delta på alle/ noen, men gleder meg til å se de andre bidragene, så får vi se om jeg deltar med noe selv, eller om jeg bare ser, og nyter!
  Artig å se hvor flinke folk er, til å arrangere, lage, samt finne motiver og ta bilder.

  Ønsker deg en fin kveld!
  Klem fra Bente

 6. Så morro at så mange av dere stemmer, kjempeartig å se hvordan stemmene fordeler seg.

  Takk for hyggelige kommentarer 🙂

  Og Mamma og mer, Markblomster er ville vekster ja 🙂
  For å gjøre det litt enklere for de som deltar som ikke nødvendigvis greier å skille ville fra forvillede hageblomster (og det er jo uansett et definisjonsspørsmål), så er det også lov å ta bilder av hageblomster som er forvillet og vokser i naturen. Og, det er lov med markblomster som vokser i hager.

 7. Så spennende tema! Gleder meg!

  Vet ikke om jeg føler at jeg har bra nok bilder til å delta på alle/ noen, men gleder meg til å se de andre bidragene, så får vi se om jeg deltar med noe selv, eller om jeg bare ser, og nyter!
  Artig å se hvor flinke folk er, til å arrangere, lage, samt finne motiver og ta bilder.

  Ønsker deg en fin kveld!
  Klem fra Bente

 8. Så artig å se alle stemmene! Det er egentlig overraskende jevnt. Og så ser jeg at det er litt som jeg trodde. Tips-tema er mer populært blant de som leser enn hos de som deltar.

  De mest populære foreløpig er markblomst og hagebygge, og jeg lurer nå på om jeg skal ta markblomst for juli og hagebygge for september. muligens. men jeg har på ingen måte bestemt meg, så stem i vei!

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her