Claus Dalby på NRK, og andre hageprogram:

Denne uken er det kommet til en hel rekke nye hage-tv-program. Fordelt på NRK, SVT, DR og TV8 lokaltv så kan du se disse (her nevnt kun med orginalnavn): Grønn Glede, Leve ute,  Söderläge, Drømmehaver, Frilandshagen, Bonderøven ,Trädgårdsfredag, Haven i Hune, og hagen til Anne Lise Solli. Mange av disse er repriser, men severdig lell.

Hageprogramoversikten gir deg kanaler og sendetider.

Siden jeg veit det er mange av dere som er fan av Claus Dalby så har jeg lyst til å påpeke at hans program Drømmehaver går på NRK og DR fra torsdag. Det er gamle episoder, så om du ikke har tålmodighet til å vente så kan de sees på nett-tv. I tillegg dukker han opp i program fra Haven i Hune (kun på DR).
Og for de av dere som ikke allerede har oppdaget det. Claus Dalby har en blogg, som helhjertes anbefales!

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

2 KOMMENTARER

  1. Ja nå snakker vi TV-prgrammer her 🙂 med en sjanger jeg godt kan like. Så fint å få en oversikt servert her, takk skal du ha Anne.
    Velkommen som følger av bloggen min, kjempestas :0)

    Ha en deilig dag, klem fra Ingrid Andrea

  2. Jeg har stor glede av dine bloggposter og i det siste har jeg henvist til de flere ganger. Man må jo dele det man liker. I dag har jeg igjen henvist til ditt innlegg om lathyrus.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her