La deg inspirere av 100 lilla blomster! Og hurra for sesong 4, hvordan skal den bli?

Hurra-Hurra!! Det ble rekordmange påmeldte for denne konkurransen, 100 deltagere!
Nå kan du stemme frem dine ti favoritter.

Ettersom dette er starten på 4.sesong med konkurranser så var det ekstra artig at så mange ville være med. Det så ikke for meg at jeg skulle lage en så langtlevende greie når jeg våren 2008 fant ut at jeg skulle lage en artig liten sak hvor leserene kunne vise frem de søte stemødrene. Frøken Stemor ble kåret i tre år, og derfor gleder det meg stor at det også i år hvor temaet ble et annet ble meldt på ganske mange stemødre.

Noen av dere som deltar har vært med helt fra starten, og selv om jeg synes det er akkurat like gøy med nye som gamle deltagere, så var det litt ekstra morro og se at så mange av de som var med på 1. konkurranse også ble med denne runden (helt uten oppfordring altså).
Så en liten hei til: Min verden – Hanne (som vant i 2008), Stines hverdag, Heimdal, og Nefertitis samlinger.

Denne gangen var det veldig store bilder i konkurranse-påmeldings-dingsten. Hva synes dere om det? Er det noe vi skal fortsette med, eller? Det samme gjelder denne måten å stemme frem vinner på. Hadde dere foretrekt at en jurie satt sammen finalistene fremfor å stemme blant 100? Jeg vil gjerne høre hva dere synes om dette og om alt annet rundt konkurransen, så bruk kommentarfeltet!

Og det blir jo flere konkurranser…. Så hva synes dere neste tema skal være? Jeg har tenkt på noen alternativ, men det hadde vært supert å høre hva dere ønsker dere og så kan vi jo bruke kommentarfeltet her for å diskutere ulike forslag?

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

17 KOMMENTARER

 1. Jeg synes det er veldig flott at alle går til avstemming i 1.runde. Dette er til motsetning til NIB som har jury.

  Denne gangen er det et veldig høyt nivå på fotografiene.

  Fortsett med de store bildene. Det var flott å se alle deltakerene på den måten.

 2. Dette er min første tiltredelse i konkuranse her hos deg selv om jeg med stor glede har fulgt denne hærlige bloggen i flere år allerede. Jeg syns du har laget et supert opplegg for deltagelse og avstemning og gleder meg til å lære mer etterhvert som jeg kanske klarer å delta igjen fremover 😀 Takk for at du har laget dette kjempekoselige konseptet 😀

 3. Jeg synes det er veldig flott at alle går til avstemming i 1.runde. Dette er til motsetning til NIB som har jury.

  Denne gangen er det et veldig høyt nivå på fotografiene.

  Fortsett med de store bildene. Det var flott å se alle deltakerene på den måten.

 4. Så utrolig arti at det er så mange som hiver seg med når du setter igang Anne, det sier litt hvor mange lesere du har det 🙂 Betyr så mye for så mange du!

  Klem. og NÅ skal det stemmes…

 5. Første gang jeg er med, så har ikke så sterke formeninger om hvordan konkurransen bør være. Synes det virker veldig greit slik det er her nå. Og store bilder er veldig bra, så kommer alle de skjønne Frøken-kandidatene mer til sin rett 🙂

  Spennende og gøy dette her :0)

 6. Første gang jeg er med, så har ikke så sterke formeninger om hvordan konkurransen bør være. Synes det virker veldig greit slik det er her nå. Og store bilder er veldig bra, så kommer alle de skjønne Frøken-kandidatene mer til sin rett 🙂

  Spennende og gøy dette her :0)

 7. Heisann!

  Har stemt Anne. Det har vært lite med deltakelse fra meg denne sesongen. Får se å ta opp tråden ved neste anledning. Mange fine blomsterbilder med denne gangen ;:OD)

 8. Åshild: Takk for tilbakemelding. Jeg synes også det er fint at alle er med og stemmer frem til finalen, men jo flere vi er som er med, jo vanskeligere blir det å stemme, og jeg tror noen dropper og stemme fordi de blir overveldtet. Derfor har jeg det i bakhodet om jeg skal gjøre en forandring på dette. Men nå denne gangen ser det ut til å være mer stemming igjen, så de store bildene hjelper kanskje på.

  Catalysator, hyggelig 🙂

  Anne, klem til deg og!

  Stine, flott!

  Ingrid Andrea, fint å høre at du synes det er bra som det er, og så er det fritt frem for å mene om du skulle komme på noe 🙂

  Bjørg Nina, ja, konkurransen surrer og går, og så er det jo bare å slenge seg på når det passer 🙂

 9. Jeg er også en av nykommerne, når det kommer til å delta i konkurransene dine, Anne. 🙂 Jeg har stemt i tidligere konkurranser, men ikka bidratt til konkurransen, på annen måte.

  Jeg liker godt de store bildene – de innbyr mer til å besøke andres blogger. 🙂

  Jeg forstår tanken om at det blir litt overveldende å stemme, når det er så mange bidrag, men vil ikke en juryordning være ekstra bryderi for deg?

  Forslag til konkurransetema; bær. Kan være fordi jeg nettopp har spist fruktsalat, hehe. 😉

 10. Utrolig flott at du lager slike konkuranser, og jeg har hevet meg med jeg, selv om jeg er nybegynner i bloggernes verden og har veldig mye å lære =)

  Fordelen med en jury etter min mening er at alle bidragene blir vaglt ut fra bidraget som er levert til konkurransen og ikke på bloggnavnet. Finalen er dermed de ti best kvalifiserte – ikke de med flest venner ?!?!

  Spennende er det i hvertfall. Og veldig kjekt å se og lære fra de andre deltakerne.

 11. Hei Renate, njo, mer «jobb» fordi jeg må finne noen som kan være jurie, så det er ikke sikkert jeg gjennomfører det om hele bloggen hadde vært enig om at det var bedre, men greit å diskutere lell.
  Bær ja, det blir sensommer i såffal. Det er absolutt et godt forslag!

  Helene, takk for innspill. Ja, det er et poeng at noen av stemmene gis på grunnlag av vennskap/fordi noen blir oppmuntret av en deltager til å stemme i konkurransen. Men ettersom det er mulighet for å gi 10 stemmer så jevner det heldigvis ut endel.

 12. Hei!

  Har vært med her for første gang, og syns hele konseptet var kjempespennende og fint! 🙂 Lett å skjønne, og moro å stemme.

  Hva med en konkurranse med: «villeste villniss»?

 13. Flere forslag på tema: «Hagekunst», «Grønn glede», «Spiselig», «Mitt beste hageminne», Bokstav-tema som f.eks. R – det finns mye i en hage på R eller K…, «Hagedyr/-insekter», «Min vakreste rose», «Kreativ krukke», ja det er bare å bruke fantasien. 😉
  Ser fram imot neste konkurranse allerede! 🙂

 14. Hei Anne,
  Veldig begeisteret for konkurransene dine. Synes jeg finner frem til mange vekster/sorter som jeg ikke kjenner og får også nye ideer.

  Som Helene sa så er det klart at de med flest venner får sikkert en del flere stemmer og dermed stiller sterkere i konkurransen, men det gjør meg egentlig ikke så mye. Jeg er mere opptatt av å se alle bidragene og lære enn hvem som vinner. Som du sier så jevner det seg jo også ut endel fordi man kan stemme på flere. Juriering høres ganske komplisert ut for deg. Om du skulle gjøre det så ville jeg foreslå at du hadde en juriert konkurranse i f.eks. januar av typen «årets hagebilde/årets Frk, 2011». Bare en ide 🙂

  Ellers har jeg et forslag til julikonkurranse. Det er mange som skal på ferie i juli, hva med en «Frk Vill» konkurranse med fokus på vill flora.

  Beste hilsen, Therese

 15. Hei Anne,
  Veldig begeisteret for konkurransene dine. Synes jeg finner frem til mange vekster/sorter som jeg ikke kjenner og får også nye ideer.

  Som Helene sa så er det klart at de med flest venner får sikkert en del flere stemmer og dermed stiller sterkere i konkurransen, men det gjør meg egentlig ikke så mye. Jeg er mere opptatt av å se alle bidragene og lære enn hvem som vinner. Som du sier så jevner det seg jo også ut endel fordi man kan stemme på flere. Juriering høres ganske komplisert ut for deg. Om du skulle gjøre det så ville jeg foreslå at du hadde en juriert konkurranse i f.eks. januar av typen «årets hagebilde/årets Frk, 2011». Bare en ide 🙂

  Ellers har jeg et forslag til julikonkurranse. Det er mange som skal på ferie i juli, hva med en «Frk Vill» konkurranse med fokus på vill flora.

  Beste hilsen, Therese

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her