Rosedager i Oslo 2. og 3. juli

Norsk roseforening arrangerer hvert år rosedager i Freiaparken i Oslo. Det er et hyggelig arrangement med masse spennende salgsboder, utstilling, foreledrag og en unik mulighet til å se Freiaparken som ellers ikke er åpen for besøkende. Det er sågar en rosekonkurranse hvor publikum kan delta med roser fra egen hage.

Programmet for Rosedagene finner du her.
Og det er laget en event på Facebook.

Jeg skal trolig ikke, (formen er slem for tiden), men har veldig lyst. Skal du?

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her