Trepeonen blomstrer endelig!

Jeg har vært borte noen dager for medisinsk oppfølging, og når jeg kom hjem så sto jammen denne skjønnheten der! Jeg har hatt denne trepeonen i noen år, men det er første gang hun blomstrer og har du sett noe så vakkert?

Men så når jeg kom ut i hagen så så jeg jo at hun sto der helt gråtkvalt. Stakkars liten, hun synes det var så trist at hun ikke fikk være med og konkurrere om en frøkentittel, så da måtte jeg love å vise henne frem på bloggen lell.
Men kanskje du har blomst i hagen/balkongen som passer til tittelen Frøken Lilla? Isåfall håper jeg du melder henne på konkurransen Frøken Lilla 2011. Det har allerede kommet inn 74 skjønnheter, og det er plass til mange fler 🙂

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

23 KOMMENTARER

 1. Vakker, vakker! Den som venter på noe godt……Plantet en peon i fjor, og regner ikke med at det blir blomster i år. Må teste om brunsneglene liker den eller ikke før jeg kjøper fler:) I mellomtiden kjøper jeg buketter med peoner i butikken, så har alltid en stående så lenge det er sesong. Elsker duften og størrelsen når de utfolder seg:)

 2. Trur det er den samme som eg har. Eg synest knoppen er finast, blir litt «fillete» når han spring ut. Men lukta er jo vidunderleg!

 3. Hei Anne, då har eg og meldt meg på i konkurransen. Den trepeonen din ser verkeleg flott ut. Var nok kjekt å komme heim til ei slik blomsterprakt. Eg sådde trepeon i haust og håpar at om x antal år så har eg og noke liknande. Men det kan nok hende eg må kjøpe meg ein medan eg ventar. Håpar det går framover med helsa di. Klem frå ein beundrar!

 4. Åh! Så vakker!!
  Venter selv på Sarah Bernard skal åpne sin kulerunde knopp.
  Kanskje jeg må avanserer til trepion jeg også!
  Den fristet kraftig den du har!!
  God natt i hagen 😉

 5. Så vakker hun er!
  Her ser det ut til at peoner og syrintreet «hopper over» blomstringen iår.
  Håper det står bra til med deg.
  God helg til deg fra meg.
  Klem

 6. Ja du verden, så vakker hun er!! =) Sannelig bra at hun kom med på bloggen også, slik at du fikk tørket hennes tårer– til og med tårene er vakre.. 😉

  Ha en fin helg! 🙂

 7. Den var nydelig =) Lånte nettopp en bok på biblioteket om peoner.Der skrev de varmt om trepeoner og anbefalte peonelskere å prøve ut det. Nå forstår jeg hvorfor!
  Tålmodighet lønner seg.
  Fantastisk flott!

 8. Tusen takk for alle de fantastisk flotte kommentarene!

  For de som lurer på om jeg har det bra. Det har jeg. Jeg har vært inne for noen undersøkelser, og det og turen til og fra sykhuset var slitsom. Men ikke verre enn at det vil gå seg til med en ukes ekstra-hvile. Ikke noe dramatisk, kun en oppfølging av behandlingen.

  Dessverre så ser det ut til at min skjønne trepeon regner istykker, har vurdert å lage tak på henne, for hun begynner nå å se bra pjusk ut. Men altså, med alle de regnproblemene så mange har så blir det jo feil å klage for meg, og frøkna fikk jo vist seg frem her 😉

 9. Hei, leter etter den ene, flotte pionen jeg skal ha i hagen min – og en som denne frister veldig 🙂 Kan du fortelle meg hva den heter?
  Nydelig side du har forresten, veldig inspirerende! Tusen takk 🙂

  Varm hilsen fra Anne, Nesodden

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her