Markblomster! sommer, sol og glede :)

Markblomster har stått meg nær helt siden jeg var bitte liten. Selv med en hage full av blomster så var det markblomstene jeg helst ville plukke. Jeg liker rett og slett at de må jaktes på, som små skatter, og så synes jeg de fleste markblomster har et lettere utrykk enn de fleste hageblomster. Nå går jeg ikke så mye tur i skog og fjell for tiden, men vi har en flora liggende i bilen og mannen har blitt riktig flink på å stoppe bilen på kommando når kona ser noe spennende… (Jeg har tidligere skrevet kort om to floraer: Markblomster og Gyldendals store nordiske flora)

Månedens konkurransetema er markblomster, og det triller inn den ene flotte kandidaten etter den andre. Jeg får intenst lyst til å sette meg ned i en blomstereng og binde en krans, og setter stor pris på alle de herlige blomstene som dere bringer inn i stua til alle leserene av moseplassen, meg selv inkludert.

Om du ikke allerede har delt en markblomstglede så håper jeg du gjør det. Konkurransen er åpen for alle!

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram, Facebook og gjennom nyhetsbrev for jevne hagedrypp.

1 KOMMENTAR

  1. Det best i livert er gratis!! sies det, og det gjelder faktisk innen blomsterverden også. Bare elsker store buketter med kløver, blåklokker og prestekrager, en sammensurium av ALT :-) som den beste største godte pose det, men du…

    …vet du noe om tørking av roseblader Anne???
    Kom på det her om dagen at jeg husker mormora mi hadde en krukke med tørkede blader som hun ordna selv, lukta jo himmelsk i grunn og er faktisk et barndomsminne for meg. Mormora mi kan ikke spørres heller sjø…, tørka hun også, borte vekk :-( og hvorforspurte en ikke når en hadde sjansen…, en angrer i ettertid så klart, men… typiske sikkert.

    Kom på at jeg skulle spørre deg da snuppa, som et vandrende leksikon innen blomster du jo.

    Anneklem til Anne

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her