Hagevandring: 1000 åpne hager denne helgen. La oss i tillegg vandre elektronisk!

Til søndagen er det åpne hager rundt i hele landet. Prosjektet 1000 åpne hager er initiert av Hageselskapet, og helt vanlige hageeiere åpner sine hager for deg. Der får du se helt ordinære hager, og ekstraordinære hager, og du får møte andre hageinteresserte.

Her finner du en fylkesvis oversikt over de åpne hagene.  Håper du finner en hage og tar deg en tur 🙂

Det beste er jo å besøke hagene på «ordentlig». Men vi kan jo umulig komme oss i alle hager som finnes, og da er det å gå på «internett-hagevandring» et strålende substitutt. Så, i dag oppmuntrer jeg alle som har en hage, og har en blogg,  hjemmeside, eller fotoalbum på nett å dele en hagevandring med oss. Enten du har balkong eller stor hage, fancy eller helt enkel hage, inviter oss med inn! Jeg ønsker også vandringer i andres hager og i offentlige parker. Du kan gjerne legge inn flere lenker, men kun en lenke til hver hage.

Du kan legge inn en hagevandring du har lagt ut på nett før, eller du kan ta deg en tur ut med kameraet og lage en ny vandring. Og du, alle hager er gode nok å vise frem! Jeg har vel egentlig aldri virkelig vist frem hagen selv, så det kommer ganske snart, og nå venter jeg spent på din!Slik legger du til en lenke
– Trykk på blå knapp over her.
URL: Lim inn adressen. (Til selve hagevandringen, ikke forsiden av blogg eller album).
Name: Hva som passer for deg. Ditt navn, eller eien du bor i, eller parknavnet eller bloggnavn eller noe annet.
Email: Fyll inn din epostadresse. Blir ikke synlig for andre enn meg.
Du tas så til en oversikt hvor du velger bildet som skal ligge her på bloggen.
Dersom du ikke får til så legg en lenke i kommentarfeltet og be meg om å legge til for deg 🙂

Håper du tar deg en tur i en av de mange hagene som holder åpent denne helgen, og så håper jeg også at du har lyst til å dele en hagevandring med oss 🙂

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

5 KOMMENTARER

 1. Det var jammen en god ide Anne. Jeg skal selvsagt på en runde på søndag også, men dette var gøy. Forøvrig har jeg flere runder i Helen Fredholms hage på bloggen min – men jeg holder meg til Mirabelleparken her hos deg… kan jo bli litt for mye meg også 😉 God salathelg! Håper du har kokt noe Rattatoi som du har til vinteren. Snakkes! Når er det def. natta!

 2. Heisann!
  Hadde tenkt meg på besøk til Hvalerhaver i dag, men regnet gjorde at lysta forsvant.
  Så fint at du har arrangert en digital havevandring.
  Jeg benytter sjansen til å vise havens mest uferdige områder i håp om å få noen tips. Håper det er i orden!
  Tar en titt nedover siden din, for det er en stund siden jeg hadde litt tid til gode for det ;:OD)
  ♥-lig fra Bjørg Nina

 3. Heisann!
  Hadde tenkt meg på besøk til Hvalerhaver i dag, men regnet gjorde at lysta forsvant.
  Så fint at du har arrangert en digital havevandring.
  Jeg benytter sjansen til å vise havens mest uferdige områder i håp om å få noen tips. Håper det er i orden!
  Tar en titt nedover siden din, for det er en stund siden jeg hadde litt tid til gode for det ;:OD)
  ♥-lig fra Bjørg Nina

 4. Hei Anne! Dette var en kjempegod ide ! Kankje noe å gjenta flere ganger i løpet av året?:-) Etter inspirerende hagebesøk hos andre, legger jeg ved et lite besøk hos meg!

 5. Hei Mathilde, ja, jeg har sitti og lekt med den tanken jeg også, jeg skal spekulere litt mer 🙂

  Bjørg Nina, klart det er ok, det er din hage og du som bestemmer hva du vil vise 🙂

  Hanne, kan ikke bli for mange hagevandringer! Legg inn alle du har du 😀

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her