71 ulike ideer for din hage! La deg inspirere og stem frem dine favoritter

Denne månedens konkurranse er Byggverk i hagen.
Nå er påmeldingen stengt og avstemningen åpnet. Klikk her og la deg inspirere, lær noe nytt og stem frem dine 10 favoritter!

Jeg er så glad for at det har kommet inn så mange ulike bidrag!! Betydelig flere enn jeg trodde. Skikkelig morro at så mange vil dele, og dere har virkelig  gitt meg gode ideer for egen hage, både små og store prosjekt.

Dette er jo en konkurranse, så jeg håper at dere lesere vil stemme frem deres favoritter, som så får mulighet til å vinne: 1. plass: gavekort fra Grønt fokus. på 2500k. 2. og 3. plass: vanningstimer T 1030 fra Gardena, verdi 399.

Og du, jeg er sikker på at de ulike byggherrene synes det er veldig koselig med kommentarer, så jeg oppmuntrer alle til å legge igjen en hilsen på noen av sine favorittprosjekt 🙂

Anne Holter-Hovind
Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

1 KOMMENTAR

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

Hagetips