Byggverk i hagen, 71 unike prosjekt

Har du snekret, murt, limt, stablet eller på annen måte bygget/laget noe for hagen?
Del med oss! Du gir andre inspirasjon, og du får mulighet til å vinne et raust gavekort hos Grønt Fokus, og vanningstimer fra Gardena.

Intet prosjekt for lite eller for stort! Tittelen kan være litt missvisende, men småprosjekt er også velkomment.

Poenget med denne konkurransen er å gi dere en mulighet til å bli inspirert og lære av hverandre. Jeg ønsker derfor at bidraget skal inneholde bilder, og at du skriver litt om hvordan det er laget.

Konkurranseinfo:
– Påmeldingsfrist, 14 september kl 23.59 (stengt)
– Avstemning løper fra 15. til og med torsdag 18. september. (avsluttet)
– De ti som får flest stemmer i innledende runde går videre til finalerunden. Denne åpnes 20. september og løper til 22. september kl 20.00
– Vinner offentliggjøres 23 september.

Oppdatert: Finalerunden er i gang, her er de 12 finalistene.

Premie:
1. plass vinner gavekort fra Grønt fokus. på 2500kr
Grønt fokus er en nettbutikk som leverer svømmebasseng / basseng, vinterhage / hagestue, drivhus, varmepumper, skyvedører, hagelys og gjerder over hele Norge.
De er vel mest kjent for drivhus og drivhusinventar og er ledende på markedet med alt fra enkle drivhus til staselige hagepaviljonger. Grønt Fokus har også et spennende utvalg svømmebasseng, samt utelysene easy connect og noen småvarer for planteoppaling. For inspirasjon anbefaler jeg at du ser på kundebildene. Og pst, det er 10% høstrabatt.

.
2. og 3. plass vinner vanningstimer T 1030 fra Gardena, verdi 399.
Vanningstimeren T1030 kan settes opp til å vanne i hagen til bestemte tider, helt på egenhånd. Du skrur den på krana, setter slangen i og så kan den betjene spreder eller svetteslanger eller dryppannlegg. Gardena har en masse praktiske produkt som gjør vanningen enklere og morsommere.Flyttet ned hit etter at påmeldingsfristen:
Konkurransevilkår:
– Prosjektet må bo i en hage/balkong.
– Alle som vil kan delta, og hver enkelt kan delta med inntil tre prosjekt.
– Innlegget du deltar med kan godt være gammelt. Dersom det er nytt så håper jeg du lenker hit slik at flest mulig får glede av de ulike prosjektene, og mulighet til å delta selv.
– Dersom du ikke har blogg eller nettside så send påmeldingen din til [email protected] så legger jeg det opp på en side jeg har for slikt. Obs: Tilbudet gjelder kun for de ti første. For å gi meg selv tid til å legge opp så er fristen for dere som leverer pr epost 13. september.

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

46 KOMMENTARER

 1. Hurra! Der er første bidrag inne allerede. Morro 😀

  Anette, klart du har noe å vise frem! Herremin, du behøver da ikke ha ferdig hele hagen, du kan vise frem platt, eller sti eller møbler eller….
  Gleder meg!

  Anne, hehe, små treårige snupper kan lett distrahere enhver 😉

  Hasigamas mamma, gleder meg til å se hva du viser frem!

 2. Sende inn 2 bilder til konkurransen men fikk ikke laget til kommentar. Det er ene bildet er pilhytta som jeg laget til barna for 4-5 år siden. De har hatt mye glede av den men det krever litt stell. Burde klippes 2 ganger om sommeren

  Det andre bildet er fra utsiden av anekset. Vi tok oss ikke råd til å bygge veranda i år så min sønn på 12 år snekkret sammen store paller og vi malte dem hvite. De fungerer veldig bra og blir nok liggenede til de råtner.

 3. Hurra! Der er første bidrag inne allerede. Morro 😀

  Anette, klart du har noe å vise frem! Herremin, du behøver da ikke ha ferdig hele hagen, du kan vise frem platt, eller sti eller møbler eller….
  Gleder meg!

  Anne, hehe, små treårige snupper kan lett distrahere enhver 😉

  Hasigamas mamma, gleder meg til å se hva du viser frem!

 4. Heisann!

  Bidrar med prosjektet Frøyas bed og fontene – artig å få se andres kreative byggverk og kanskje hente noen ideer. takk skal du ha for initiativet, Annet …. Go’ hælj ;:OD)

 5. Jeg har masse bilder men de kom ikke frem som valg da jeg skulle legge inn del 2, Hele hagen var en jungel, Jeg saget ned 18 trær og 3 trær måtte jeg ha et firma til å ta ned. Jeg har fjernet berberis, og fikset hele hagen ( – og huset innvendig)

  Det var litt kort frist for meg å finne nye bilder, for her pøsregner det. Jeg har laget en hage med smijern som ruster – åpnet opp og lager nå små hagerom med egenproduserte avleggere. Drivhuset var 375 deler og jeg har bare to hender, men jeg fikk det opp på finurlig vis og litt tape og tauer som hjelp! Blomsterhuset har fretexstol og prismekrone – paviljongen har lysekrone i smijern og jeg har mesteparten av blomstene i potter for å flytte dem når vinden herjer for mye.Nårjeg er sliten ser jeg bare alt jeg skulle gjort, men nå når jeg går gjennom bildene ser jeg hvor mye som er gjort og hvordan kassene bugnet av blomster, men kunne jo ikke bruke de bildene for da kunne du ikke se hva jeg har snekret. Voksne ( eh veldig) damer kan også – med rosa verktøy og nok pauser ;)))))Ta deg en tur på bloggen fre februar – utover der er mest hage

 6. Hei Ingunn. Jeg hadde oversett dette jeg. Skal se på det snart og finne ut av det. Lenkene du har lagt inn går til en passordbekyttet side som vi ikke kan se, kun du.

 7. Vi burde selvfølgelig slengt oss med på konkurransene tidligere, men vi er litt trege. Morsomt at du har slike konkurranser=) Nå er vi med, og kanskje blir det et prosjekt til også=) Ha ei fin helg. Vibeke=)

 8. Hei Anne! :0) Jeg har funnet frem tre bidrag med steg-for-steg-beskrivelse, det stod at 3 var lov? :))). Vi har jo et lysthus, en badepaviljong, et lekehus( minipaviljong), en grill/somemrpaviljong og en lite drivhus i hagen som jeg har tegnet og som jeg og mannen har snekret sammen, men ingen enkel steg-for-steg/DIY oppskrift på hvordan å bygge dem… men kanskje i løpet av vinteren! ;))… (-kremt-). Men håper de små «byggverkene» jeg har linket til her kan være nyttige likevel. Disse tror jeg er små og fullt overkommelige prosjekter som alle kan snekre, og som ikke krever store fagkunnskaper, bare litt tid og snekkerglede! 😉

  Vel, håper det kommer inn mange, mange bidrag til Byggverk-i-hagen-galleriet her på Moseplassen, -et flott initiativ som kan gi mye hyggelig hagelesning og inspirasjon i vinterhalvåret for oss som bruker vinteren til å planlegge sommeren! :O))

  Ha en fin ny høstuke! :0)

  Stor klem, Ann,
  Interiørbloggen Glassveranda.

 9. åå, så flott at så mange har meldt seg på i løpet av helgen! Hurra!
  Jeg er veldig sliten nå etter en kjempeflott men anstrengende helg full av arkitektur så jeg har ikke fått fulgt opp alle, gleder meg til å lese skikkelig på alle bidragene 🙂

 10. Her var det kommet inn mye fint! Flinke folk synes jeg – hagefolk må være noe helt for seg selv. Arbeidssomme, kreative, flittige og freske – tror jeg. God uke!

 11. Omsider fikk jeg rota meg til å stable sammen mitt bidrag. Utrolig masse flotte bidrag. Inspirasjon i bøtter og spann:)

  Takk for at du arrangerer Anne:)

 12. Heihå, meg igjen! :)) Linket til «gamle» blogginnlegg her i «Byggverk i hagen»-galleriet ditt, og det er derfor ikke link til Moseplassen/konkurransen i innleggene, men jeg har linket til deg i blogginnlegget jeg la ut på Glassveranda nå i kveld og håper det gjør samme nytten! 😉

  Ha en fortsatt fin uke! :0)

  Klem, Ann.

 13. Rakk det akkurat her. Vet ikke om inngangsparti er godkjent som byggverk i hagen, men kamera har streika, så fikk ikke tatt bra bilder av det jeg hadde tenkt å delta med… Uansett kjekt å være med!
  Ha en fin kveld, Anne!
  KLem
  Lise

 14. ingangspartiet ditt bor jo i hagen Hasigamas mamma (hmm, skulle gjerne hatt navnet _ditt_ altså, føler meg teit når jeg kaller det det der), men tilbake til poenget, inngangspartiet ditt passer godt inn i konkurransen 🙂

  Og dere, Hurra!
  Det er 70 bidrag!!!

 15. aaarg
  drittlinkedingsten setter på ekstra http etterpå, så jeg må huske å slette http fra lenken jeg legger inn. Det glemte jeg nå. Bra du så!

 16. ingangspartiet ditt bor jo i hagen Hasigamas mamma (hmm, skulle gjerne hatt navnet _ditt_ altså, føler meg teit når jeg kaller det det der), men tilbake til poenget, inngangspartiet ditt passer godt inn i konkurransen 🙂

  Og dere, Hurra!
  Det er 70 bidrag!!!

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her