Finalistene til konkurransen «Byggverk i hagen»!

Dere har nå stemt frem finalistene for konkurransen Byggverk i hagen, og siden det ble delt tiendeplass så er det 12 kandidater. 12 høyst ulike og meget spennende prosjekt!

Hvilket prosjekt er din favoritt?
Det er dere lesere som avgjør hvem som bli vinneren. Avstemningen ligger nedenfor alle kandidatene, og er åpen frem til kl 20.00 den 22 september, resultater offentliggjøres den 23.

Premie:
1. plass vinner gavekort fra Grønt fokus. på 2500kr
Grønt fokus er en nettbutikk som leverer svømmebasseng / basseng, vinterhage / hagestue, drivhus, varmepumper, skyvedører, hagelys og gjerder over hele Norge.
De er vel mest kjent for drivhus og drivhusinventar og er ledende på markedet med alt fra enkle drivhus til staselige hagepaviljonger. Grønt Fokus har også et spennende utvalg svømmebasseng, samt utelysene easy connect og noen småvarer for planteoppaling. For inspirasjon anbefaler jeg at du ser på kundebildene. Og pst, det er 10% høstrabatt.

.
2. og 3. plass vinner vanningstimer T 1030 fra Gardena, verdi 399.
Vanningstimeren T1030 kan settes opp til å vanne i hagen til bestemte tider, helt på egenhånd. Du skrur den på krana, setter slangen i og så kan den betjene spreder eller svetteslanger eller dryppannlegg. Gardena har en masse praktiske produkt som gjør vanningen enklere og morsommere.

.

Her er alle finalistene: Husk å klikke deg videre inn
til de ulike kandidatene for å lære mer om hvert enkelt prosjekt.


Ingunn med bloggen Verna trehus viser frem en sjarmerende levegg/ skillevegg/klatrevegg som hun har laget av kløyvde lerkegrener.

.

Helene Fredholm har bygget om et gammelt produksjonsdrivhus. Det har blitt krympet, og fått en skikkelig oppstyling. Fra industri til superkoselig.


Det finnes et alternativ til plastkasser og kabelkaos. Bare se på Maria (Strandhusets) flotte lille pumpehus hvor alle dam og belysningsgadgets har en praktisk og vakker plass å bo.

.

Hage er ikke bare blomster og sitteplasser. November-symra (Hagelivet på Solbakkjen) viser frem klatreveggen de har i hagen. Er ikke alle som har en åtte meter høy fjellknaus, men ideen kan jo brukes på mindre fjell, og kanskje kan man lage klatrevegg på husveggen?


Wenche (Wenches hage) har bygget en pergola. Omkranset av frodige bed klatrer roser og klematis og danner et spennende rom i hagen.


Parkveiens hagegleder har laget en plantekasse med espalier. Slik får hun en lun og frodig sitteplass, og en fin inndeling av rommene i hagen.

.

Jan Håkon (Hagen rundt huset og huset i hagen) har laget en skikkelig vannanlegg i hagen. Her skal nok både menneske og gullfisk trives.


Sandoren og Blåsten sin gapahuk står rett nok i skogen, men for de så er vel skogen å betrakte som en hage 😉


Elly Propelly sitt lysthus er til å bli riktig glad av. Her trekker de inn på kalde sommerkvelder og enda kaldere vinterdager.


Hos Parkvegens hageglede har en gresbakke blitt til en stensatt trapp i en kirsebærale med frodig beplantning på sidene.

Bloggen nr 14. har gjort store forandringer i hagen, og viser frem noen av prosjektene sine, inkludert plantekasser, gjerder og stensetting.


Maren (Marens hverdagsliv) har laget vegger i hagen av gamle staur hun hadde stående. Som levegg rundt sitteplassen og til å henge opp postkassa på.

Gratulerer til alle finalister!Avstemningen er åpen frem til 22.september kl 20.00. Resultatene er skjult frem til jeg offentliggjør vinner.

Håper dere har blitt godt og grundig inspirert! 🙂

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

25 KOMMENTARER

 1. Så moro at jeg har fått finaleplass:) Fin konkurranse du arrangerte Anne med skikkelig bredde i inpspirasjonen….sååå mange fine bidrag hvor jeg har vært innom veldig mange i dagene forut her. Anbefaler alle å ta en tur rundt for å se.

  🙂

 2. Endelig klarte jeg å legge meg til som følger hos deg. Jeg har prøvt mange ganger. For en inspirerende blogg du har! Har selvsagt fulgt deg lenge før jeg fikk egen blogg, og fikk mange tips før jeg kunne starte. Tidligere måtte jeg gå inn manuelt.
  For en kjekk hagekonkurranse!
  Lykke til. Ikke lett å velge blant så mange flotte bidrag.
  ha en fin tirsdag.
  Klem:-)

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her