La deg inspirere av kvistkransvideo og galleri, sank inn naturmaterialer!

Nå har akkurat det nyeste nr av bladet Gamle hus, interiør og hager kommet i bladhyllene, og denne gangen fokuserer jeg på å sanking og oppbevaring av naturmaterialer.

Mose, kongler, bær, frøstender, kvister, lav. Ta det med deg hjem så har du noe å lage unike dekorasjoner av nå (feks pynt utekrukker med det) eller for jul og januardekorasjoner. Jeg plukker stadig sammen en liten pose med godsaker, skal skriver mer om det senere 🙂

I fjor fikk jeg besøk av den dyktige dekoratøren Kari Rudi, som nesten utelukkende bruker materialer fra skogen, og som blogger om det på Atelier Kari. Hun demonstrerte hvordan lage en kvistkrans og her har dere reprise på videoen som er min mest populære video med 2700 visninger! Håper det kan inspirere 😀

Mer inspirasjon:
42 dekorasjoner fra leserene
Kuler av naturmateriale
– Mosefigurer, forklaring og bildegalleri
– Det er også mer stort og smått om du trykker på stikkordet naturmaterialer under her.

Anne Holter-Hovind
Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

5 KOMMENTARER

 1. Takk Anne! Jeg hadde det veldig flott den dagen jeg også. Fint at videoen er like brukbar i år. Jeg har fått skryt av fagpersoner for innholdet og formidlingen av hvordan en lager en kvistkrans.Og du var stø på hånden og flink til å filme. Kanskje vi skulle lage en ny video om ikke så lenge med et annet tema? Klem fra Kari

 2. Hei Kari 🙂
  Du så hyggelig forslag! Jeg har jo i hele sommer ment at jeg skulle vært på Blomsterhagen og laget en demo-video men det har aldri blitt tid og nå er det for sent på året synes jeg, men naturmaterialdekorering derimot er jo perfekt nå. Sender deg en epost jeg Kari!

 3. Tusen takk til både Anne og Kari.
  Dette var både insprerende og lærerikt.
  Nå vil jeg ut i skogen , opp i trærne….
  Lag gjerne flere vidoer 🙂
  Klem til dere begge fra Ingunn 🙂

 4. Ingunn og anitah2, det blir nok en video til 🙂 Akkurat når vi lager den er litt mer usikkert, men vi har begge lyst, så da må vi bare finne tiden.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

Hagetips