Herr Herlige høst! Konkurranseutlysning, del hageglede!

Hehe, så har da omsider herrene fått sitt eget tema!
Hver mnd kjører jeg en konkurranse her på Moseplassen hvor dere lesere kan dele deres hageglede og gi inspirasjon og kunnskap til andre hageglade. Denne måneden er temaet høst, og jeg ønsker kandidater som sprer glede om det fine ved høsten. For det er jo mye med høsten som er flott!

Rund, frisk, freidig.
Forfallen, en sølvrev?
Hvem er Herr Høst? Er det en jypling som spretter rundt i orange dress og danser på bordene? Eller er det en gammel sølvrev som humrer i kroken og klyper søte sykepleiere i baken?
.

Hva er vakkert hos deg nå?
Blader, trær, blomster eller noe helt annet i hage, park eller natur?
Ta et bilde, gi kandidaten et personlig navn, skriv litt om hva motivet gir deg av opplevelse og del med oss!
La oss hylle høsten, vise frem at høst er fint, ikke sorg!

Alle kan delta! Dere med blogg lager blogginnlegg og legger så lenke til blogginnlegget via den blå knappen under bidragene, dere som ikke har blogg kan sende bidrag til meg på epost (moseplassen @ gmail.com).

Konkurranseinfo:
– Påmeldingsfrist, 13 oktober kl 23.59
– Avstemning løper fra 14. til og med torsdag 17. oktober.
– De ti som får flest stemmer i innledende runde går videre til finalerunden. Denne åpnes 19. oktober og løper til 21. oktober kl 20.00
– Vinner offentliggjøres 22 oktober.

Ingen premie denne gangen, men heder og ære og visshet om at du huser han som er finest av alle 😉

Avstemningen er nå åpen, du kan stemme på inntil ti ulike kandidater!


‘); // ]]>

* Skriv inn både navnet på bloggen din eller deg, OG navnet på kandidaten din.
* Navnet på kandidaten skal være et du har funnet på, ikke dens «ekte» navn. Jeg er et menneske, men jeg heter Anne, om du skjønner 😉 (navnet kan være beskrivende, eller et vanlig fornavn ol)
* Bilder som legges til her skal være uten gjenkjennelige mennesker.
* Det er veldig hyggelig om du lenker hit fra blogginnlegget ditt slik at andre også kan delta

Blir du med?

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

46 KOMMENTARER

 1. Hei! Jeg klarer ikke legge opp mitt bidrag, denne gangen heller. Ønsker å legge inn stien du ser fra Herr høst på besøk! Hvis du kan hjelpe meg da?

  Ha en fin høst kveld og helg!

  Klemmer fra Anne Marit

 2. Hei! Jeg klarte å legge inn innlegget. Men da jeg ble bedt om å velge et bilde, kom det bare et smileikon og en reklame å velge i. Jeg har valgt kandidat Herr O. Range fra innlegget mitt hvis man bare kan legge ut en kandidat….

 3. jeg har sletta deg, testa, og funnet ut at du nok har en eller annen fancy bildehosmegfårduikkebruke greie, så du må trolig laste bildet rett opp fra datamaskina når du er i «velge bilde» vinduet. Om du ikke skjønner hvordan, så sender du bildet til meg pr epost så fikser jeg det for deg 🙂

 4. Jepp :-). Stilig – jeg visste ikke at jeg hadde noen blokker… Men det er jo veldig greit, når jeg vet om det selv. Nå har jeg lastet direkte ned og da funker det ser det ut til. Takk for hjelpen 🙂

 5. Hei.
  Jeg var nok litt rask med å legge inn til konkurransen. Fikk teksten med mitt fulle navn. Greier ikke å endre det. Kan du? Eller fortelle meg hvordan jeg gjør det.
  Skal stå: Mor Inger – høststemning
  Forøvrig er Moseplassen fantastisk 🙂
  Hilsen Inger

 6. Hei.
  Jeg var nok litt rask med å legge inn til konkurransen. Fikk teksten med mitt fulle navn. Greier ikke å endre det. Kan du? Eller fortelle meg hvordan jeg gjør det.
  Skal stå: Mor Inger – høststemning
  Forøvrig er Moseplassen fantastisk 🙂
  Hilsen Inger

 7. Så våger jeg meg til å melde på en sjelden kandidat fra havet og ikke fra «haven». Synes han er veldig mandig og maskulin, representerer høsten og smaker fantastisk herlig! Herr Hummer Høst! Ha en fin helg!

 8. Har meldt på Herr.Røde Bær.
  Mange flotte kandidatar her 🙂
  Akkurat no er det 3,3 grader ute og det pøsregnar..
  Men som kandidatane her viser kan hausten vere veldig fin også.

  klem

 9. FLott å ha dere med alle sammen, og veldig artig å se hvordan en herr-forran endrer deltagerene. Ikke mye, men det er forskjell så absolutt.

 10. Er nå artig disse konkurransene dine. Hadde en koselig kveld i går hvor jeg kikket på de forskjellige bidragene. Mye god lesing 🙂
  Nå har jeg ordnet link på siden hos meg til avstemmingen, og gitt mine stemmer. Ønsker deg en fin helg 🙂

 11. Tusen takk for koselige kommentarer i bloggen min. Jeg burde ha svart hver eneste en av dere, men jeg har hatt trøbbel med å forbli pålogget her. Håper det endrer seg snart, slik at jeg får kommentert bloggene deres. Mange fine kandidater her. Flotte bilder og flinke fotografer. Ønsker dere alle lykke til i konkurransen om å bli Herr Herlige Høst. Alt det beste fra M@y

 12. Uff, gikk glipp av hele denne utfordringen så rakk ikke å legge inn bidrag denne gangen……men har sett på andres bidrag og avgitt stemme:)

 13. Oppdaget plutselig at dette var en veeeeeeeeeeeeeeldig gammel konkurranse! Sorry! Men det hadde vært hyggelig om du laget en sånn for 2014 her inne også da! Se bort fra mine siste kommentarer da og ha en god helg! 🙂

  • Hehe, skulle til å fortelle deg det. Men veldig koselig at du lot deg inspirere lell! Det blir ingen høstbladkonkurranse nå denne høsten, men det kommer kanskje en til neste år, og definitivt noen andre konkurranser før det 🙂

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her