Høstblader som roper livsglede av fulle lunger!

Det er mye å glede seg over på høsten 🙂
Blomster, blader, kongler, trær og bær – hva setter du pris på i hagen akkurat nå? Delta i konkurransen om å huse Herr Herlige høst!



Bildene viser villvin, klatrehortensia, ask? og kornell.

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

8 KOMMENTARER

 1. Hei Anne!

  Det er SÅ nydelig nå på høsten, men alt fargespillet i blad og løv!! :o) Helt herlig!!

  nyyyydelig bilde du viser av vakre georginebeddet til moren din. Vakkert!! Hvordan er det forresten om man ikke har georgineknollene i jorda en sesong? (om de fremdeles ligger i kjelleren, der de skulle lagres over vinteren.. kremt) her i huset ble det litt hurra-meg-rundt på vårparten med et nytt familiemedlem, så jeg kom meg aldri sålangt som til å plante de. Men jeg tenkte jeg bare får se hvordan de ser ut til våren, evt får jeg shoppe en del nye! :o)

  Gleder meg til neste sesong, da hper jeg å få gjort en del i hagen igjen!! Takk for at du har en så flott blogg, inne hos deg har jeg lært massevis!!

  Jeg håper du har en VIDUNDERLIG lørdag! :o)

  Stor klem!

 2. Hei Anne!

  Det er SÅ nydelig nå på høsten, men alt fargespillet i blad og løv!! :o) Helt herlig!!

  nyyyydelig bilde du viser av vakre georginebeddet til moren din. Vakkert!! Hvordan er det forresten om man ikke har georgineknollene i jorda en sesong? (om de fremdeles ligger i kjelleren, der de skulle lagres over vinteren.. kremt) her i huset ble det litt hurra-meg-rundt på vårparten med et nytt familiemedlem, så jeg kom meg aldri sålangt som til å plante de. Men jeg tenkte jeg bare får se hvordan de ser ut til våren, evt får jeg shoppe en del nye! :o)

  Gleder meg til neste sesong, da hper jeg å få gjort en del i hagen igjen!! Takk for at du har en så flott blogg, inne hos deg har jeg lært massevis!!

  Jeg håper du har en VIDUNDERLIG lørdag! :o)

  Stor klem!

 3. Høsten er vakker og hvis man greier å knytte den til sensommeren istedetfor vinteren kan man jo lure seg selv til å korte ned den årstiden vi ikke liker så godt ganske mye. Selvbedrag, ja takk.

 4. Tonerose, jeg vil tro knollene vil tørke ut om de blir liggende så lenge, men det er da verdt å prøve. Ligger de åpent eller i et medium nå da? Om de er åpne i kasser så ville jeg ha strødd tørr torv på de, så vil jeg tro det hjelper på uttørkingen.

  Hehe, Mari Anne, det er da ikke selvbedrag? Vinter er når det er minusgrader, ellers ikke. Basta 😉

 5. Villvin er berre heilt nydeleg. Eg må prøva meg på nytt på ein murvegg eg har. Gartneren klarte å gje meg feil då eg skulle ha det på treveggen så den saug seg fast og eg fekk litt hetta. Høyrde historier om at villvinen hadde kome ut i stua tii bestemora til ein nabo.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her