Det er fremdeles blomstring: November-roser (og kjærlighet)


Jeg begriper ikke hvordan de får det til, men roser kan tåle noen minusgrader og fortsette å blomstre. Jeg har selv hatt roser i hagen til desember og har hørt om folk som enkelte år kan ta inn en par roser på julaften!

Her i feriehuset er den endel roser. Og siden mannen er veldig glad i roser, og mannen og jeg i dag har vært kjærester i ti år, så passet det helt ypperlig å dele disse rosebildene i dag. Han er verdens aller fineste mann, og jeg er minst like glad i han nå som jeg var for ti år siden 🙂

Har du fortsatt roser eller annet i blomst i hagen din? Fortell-fortell, eller enda bedre, legg lenker til blogginnlegg eller bilder!

For å se bildene i stort: Klikk på første bilde og bla fra bilde til bilde med piltast eller ved å klikke på høyre side av bildet. Fjerne visningen ved å trykke utenfor bildet.

PS: Tusen hjertelig takk for alle de hyggelige hilsenene jeg fikk på forrige bloggpost! Overveldende! Jeg er bedre blitt siden jeg gikk på den smellen for snart to uker siden heldigvis, og så er jeg flink til å ta det rolig så dette går vegen.
– Og det blir konkurranse med dekorasjon som tema, lyser ut midt i måneden 🙂

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

8 KOMMENTARER

 1. Gratulerer som kjærester i 10 år:) Måtte kjærligheten deres bare fortsette å vokse! så herlig med rosebilder, nå i novenber:)) Klem Ellen.

 2. Så godt du er iferd med å komme deg og hurra for 10 gode år. Ja , det skjer faktisk noe i Hagen enda, selv om ting skjer langsomt. Jeg har ikke latt meg lokke ut i Hagen p.g.a. Dårlig vær og ikke minst mye vind. Herlig med Rosene som ikke gir opp før frosten fryser dem i knas.(litt skrivefeil, ny i-PAD, den gjør som DEN vil.)

 3. Gratulerer med jubileumet! 🙂

  Godt å høre at du er bedre, og at det kommer seg, dag for dag. Man går igjennom både opp – og nedturer som syk og kroniker, ja… Fortsatt god bedring!

  Rosen er nydelig,
  med en sart og vakker farge.

  I min hage er jeg mest imponert over Pasjonsblomsten som blomstrer enda… I november!
  Men så minner det nesten mer om vår, enn høst ute om dagene da…

 4. Gratulerer med kjærligheten og godt å høre at du er på bedringens vei :0)
  Jeg må plante flere roser, de står lenge ja, og jeg er imponert over dem…de er jo såå vakre :0)

 5. Gratulerer med jubileumet! 🙂

  Godt å høre at du er bedre, og at det kommer seg, dag for dag. Man går igjennom både opp – og nedturer som syk og kroniker, ja… Fortsatt god bedring!

  Rosen er nydelig,
  med en sart og vakker farge.

  I min hage er jeg mest imponert over Pasjonsblomsten som blomstrer enda… I november!
  Men så minner det nesten mer om vår, enn høst ute om dagene da…

 6. ja – det er så utrolig oppløftende. På verandaen min står margerittene i full blomst ennå. Bladene henger litt, men ikke nok til å ta livsgnisten fra den glade planten.
  God høst!

  eva

 7. Snål november og også her i hagen er det plasser med rosa roser som fortsatt er pene….men har ikke hjerte til å plukke de inn. Har lyst til at rosene skal ha best mulig utgangspunkt til å tåle frosten så de skal få beholde resten av sine greiner…..jeg har forsynt meg tidligere;)

  Go helg til deg og godt å høre at det går oppover igjen:)

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her