Vis frem dine vinter og juledekorasjoner!!

Så, nå er det den tiden av året hvor jeg rusler rundt i hus og hage og pønsker ut morsomme ting jeg kan lage for å pynte opp. Og jeg er slettes ikke alene om å like å lage dekorasjoner for tiden, jeg veit veldig mange av dere lesere gjør det samme og ser at det er stor interesse for dekorasjonsserien jeg kjører på fredagene.

Det er utrolig hyggelig, inspirerende og lærerikt å se hva andre lager, så derfor er det også i år en mulighet for å dele egne naturdekorasjoner her på Moseplassen. Jeg håper virkelig at riktig mange av dere blir med på det!

Ved å bidra så vil du spre glede, og samtidig er det jo en flott mulighet å vise frem bloggen din for nye lesere, og for oss lesere å finne nye blogger og bli minnet på gamle kjente. Jeg har selv funnet mange favorittblogger via slike utfordringer og konkurranser som dette 🙂

Hvordan legge din dekorasjon inn i samlingen:
– Først: Lag ett blogginnlegg eller finn frem et gammelt ett hvor dekorasjon med naturmaterialer er sentralt. (Og med naturmaterialer mener jeg her levende eller tidligere levende materialer fra hage, skog eller butikk) Det er alltid populært med litt tekst til slik at lesere lettere kan ta ideen i bruk selv, men mengde tekst er frivillig. Dersom du ikke har blogg så kan du bidra gjennom sider som flicker ol.
Jeg blir veldig glad om du i din bloggpost inkluderer en lenke hit, slik at leserene dine kan få se alle de andre flotte bidragene også 🙂
– Dernest: Nedenfor alle bidrag finner du en blå knapp, bruk den for å legge til bidraget ditt. Det blir da et bilde og en tekst hvor jeg blir veldig glad om alle fyller inn hva bloggen heter, og hva slags dekorasjon som vises frem.
Du kan legge inn intill tre ulike bidrag

‘); // ]]>

Slik legger du inn:
1. Trykk på blå knapp
2. Fyll inn:
– Url: Nettadressen til blogginnlegget. IKKE forsiden av bloggen, men selve blogginnlegget!
– Name: Navn på bloggen, og hva slags dekorasjon det er (krans, kuler, bukett osv)
– E-mail: Vil kun sees av meg, ingen andre.
3. Trykk «Next step»
4. Velg bilde. Og vips så er du ferdig.

PS: Denne bloggposten startet ut med et spørsmål om utfordring eller konkurranse. Det ble en overvekt av stemmer for utfordring, så da ble det altså det 🙂

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

11 KOMMENTARER

 1. Fint at du har disse aktivitetene hver måned Anne. En utfordring har vel en lavere terskel når det kommer til å engasjere flere til å være med. Kan jo stemme fram vinnere av en utfordring også.

  Jeg vil delta denne gangen, fordi jeg heier på deg når det kommer til bruk av alle de kortreiste naturmaterialene som vi kan glede oss over. Fint å inspirere hverandre.

  Klem fra Kari

 2. Hei Anne:)
  Flott at du vil arrangere dette…vi er glade for det:))
  Jeg vil gjerne delta…utfordring er ok denne gangen,syns jeg….
  Inspirasjonen er belønning i seg selv…sååå mye fint rundt omkring:))

 3. Hei Anne, jeg legger igjen 2 linker for dette skulle være en mønstring i bruk av naturmaterialer og jeg er veldig glad for at du har denne utfordringen. Ha en flott førjulstid med hagefornyelse og førjulskos!

 4. Bidrar med en mosepute jeg laget i høst, regner med den holder til jul. Jeg har en stor «slaskenisse» som skal få middagshvilen sin på benken med puta under hodet! Inspirerende utfordring!

 5. Så flott dette er!! Jeg fikk virkelig ånden over meg, og har vært ute og plukket mose, greiner og nyper nå. Klar for å mekke sammen noe fint!! Kanskje det havner på bloggen min, uansett er det jo så GØY å finne fine ting i naturen! Klem Ida!

 6. Siden jeg på første forsøk bare fikk med bildet, har jeg lagt inn bildet på nytt med link til bloggen. Ellers var det utrolig mange flotte bidrag her. Nesten så jef får inspirasjon til å prøve meg på en krans.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her