x-faktor blomsterutgaven 2012: RØD

Morro! Konkurransen vokser og vokser og finner veien ut til helt nye blogger, og vi finner nye blogger å lese, og nye blomster å ønske oss. Over fire hundre kandidater så langt! Tusen takk alle sammen for at dere er med på å skape dette eventyret 🙂

I dag og i morgen (torsdag og fredag) samler vi RØDE blomster
Oppdatert: Rød runde er nå avsluttet. Dette er en åpen og upretensiøs konkurranse, vil du bli med? Klikk her så føres du til aktiv runde/farge.

Om konkurransen:
X-faktor Blomsterutgaven 2012 er en upretensiøs konkurranse hvor alle kan delta.
Fordelt på åtte innledende runder kjemper blomstene om en plass i solen. Hvilken blomst har det lille ekstra som bringer det finaleplass og seier? Juryen ser etter sjarme og skjønnhet, og som alle juryemedlemmer lar de seg påvirke av en god historie. Dette er altså ikke en ren fotokonkurranse, tekst kan bidra til finaleplassen, og i finalen bestemmer folket!

Rød runde er nå avsluttet, det ble 93 flotte deltagere, du ser alle sammen lengre ned i bloggposten

* Dette er den femte av åtte innledende runder; en farge for hver runde. Påmelding legges ut annenhver dag og er åpen i to dager. Du kan levere ett bidrag til så mange av rundene som du ønsker
* Fargene kommer i denne rekkefølgen: Rosa, blå, gul, hvit – rød – , lilla, orange og «andre» (feks sort.
* Juryen plukker ut 24 finalister, og den 20 februar tar dere lesere over og stemmer frem deres favoritter.
* For å delta må du ha en blogg, hjemmeside, flickr eller lignende. Du legger inn bidraget ditt der, og melder det deretter på i boksen du finner lenger ned i bloggposten (nedenfor alle bildene).

Mer om konkurransen, regler for å delta og kriteriene juryen vurderer for finaleplass finner du i introduksjonsposten.

Lenker til fargene vi allerede har samlet: 84 rosa bidrag, 92 blå bidrag, 110 gule bidrag, 119 hvite bidrag.

Juryen:
Juryen har ansvar for å plukke ut de 24 finalistene og består av:
Tommy Tønsberg og Kenneth Ingebretsen, forfatterne av den ferste boken Hageselskapets Knoller og løker . Tommy Tønsberg er redaktør for Hagetidende, foredragsholder, hagefotograf og forfatter for to andre bøker i samme serie. Kenneth Ingebretsen er gartner, hagefotograf og redaktør for Blomstervenners klubbs medlemsblad. Du treffer de i den nylig oppstartede og meget inspirerende bloggen Hageliv
Svein Våtsveen, mangeårig hageentusiast og eier av nettbutikken Planteriket. Planteriket er en liten butikk proppfull av planter og løker du bare kan drømme om å finne hos andre, Svein startet butikken fordi han ønsket å tilby unike planter han savner i vanlige utsalg. Hyggelige priser og ypperlig service!.
— Jeg (Anne) sitter også i juryen.
.

Premier:
* Fra Grønt Fokus: 2.500 kr gavekort. Grønt fokus fører drivhus, hagestuer, basseng, belysning mm.
* Fra Hagemessen: 10 stk billetter til hagemessen.
* Fra GardenGirl: Nikkers snekkerbukse og hansker
* Fra Cappelen Damm: Tre eksemplar av boken Knoller og løker.
Klikk her for mer informasjon om premier
.


‘); // ]]>

Påmeldingen for rød er nå stengt, men om du vil være med på konkurransen så klikker så føres du til aktiv runde/farge.

PS: Jeg er naturligvis innom alle deltagerne, og jeg storkoser meg med de flotte bidragene til konkurransen, men jeg makter dessverre ikke over å kommentere hos dere alle. Beklager det!

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

17 KOMMENTARER

 1. Jeg er med:) Jammen har hele hagebloggeland fått ben og gå på etter du startet din x faktor konkurranse:) Du rister vinterhvilen ut av oss:) Herlig:) Så herlig med så mange flotte kandidater:)

 2. Jeg er med igjen, dette er kjempeartig 🙂
  Morsomt at så mange engasjerer seg og deltar, og å se alle flotte blomster-deltakere.
  Takk igjen til deg, Anne, for arbeidet du gjør 🙂

 3. Kære Anne

  Smukke røde blomster, det smelter mit hjerte her i kulden. Hav en dejlig aften.

  Jeg tror at den stribede ukendte rose er «ferdinand picard». :

  klem fra
  Eva

 4. Hei Anne! Jeg gleder meg over enda en runde i X-factor! Utrolig mange flotte kandidater. Og mange kandidater som gjør at det rykker i hagesenter-shopping- genet…..Våren er snart her!

 5. Nok en herlig runde med vakre blomsterglimt. Blir jo så glad for disse blomstrende fargedosene. 🙂
  Har ikke rukket å bidra med mer enn to kandidater hittil, men har gledet meg masse over de jeg har sett. Nå skal jeg på rød rundtur. 🙂

  God helg! 🙂

 6. Og mellom arbeid (…), soving og spising konkurerer jeg heftig og begeistret med alle andre hagefrelste. Mange flotte kandidater! denne gange også 🙂
  Marit

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her