Siste frist i dag for å melde seg på konkurranse:

Hver måned kjører jeg konkurranser her på moseplassen, og denne måneden er temaet sammenplantninger. Det vil rett og slett si to eller flere planter som står ved siden av hverandre. Har du bilde av noe slikt? Ja da håper jeg du blir med på konkurranse! Jeg synes det viktigste er å dele hageglede og spre inspirasjon, men som gullrot så er det også noen spektakulære premier (bla gavekort på 3.000kr fra BoGrønt Rom).

Informasjon og påmelding til konkurransen finner du her.

Både nærbilder av to blomster som står og nusser og avstandsbilder av hele bed er velkommen. Klatreplante i et tre, bunndekker under roser og kombinasjoner i grønnsakshagen. Bladverk eller blomster, i egen hage eller bilder tatt på tur. Finn frem noe du synes er interessant og bli med! Og om du ikke blir med så håper jeg du besøker galleriet og ser på alle de flotte bidragene som allerede er med, masse inspirasjon!


Eksempler fra eget bildearkiv, klikk på et bilde så blir det større og du kan bla mellom de.

Anne Holter-Hovind
Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

Hagetips