Krokuskrukke! Har du husket å dele din fineste vårblomst i konkurransen?


Dagen i dag blir en seng-og-sofadag. Kroppen sa stopp gitt, og jeg kan ikke godt klandre den etter en heltemodig innsats de siste dagene.
Men da er det jo godt å ha krukker fulle av vårblomster, for eksempel krokus. Dette er en miks av krokus som ble kjøpt og krokus som er løftet opp fra bed. Og mose naturligvis, mose er jo magisk i slike krukker 🙂

Og du, har du  meldt deg på konkurransen «Fineste vårblomst»
? påmeldingen er åpen ut søndagen. Det har kommet inn 50 gledessprudlende bilder og alle dere som ikke vil delta på konkurranse bør gå inn og la dere inspirere av herlige vårfavoritter dere også 🙂
Konkurransen har fine premier også, så bli med og del hageglede!

Anne Holter-Hovind
Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

8 KOMMENTARER

 1. Ønsker deg en så god dag som du kan ha etter all jobbingen. Ble kjempe fint.
  Jeg liker også godt mose i dekorasjoner og krukker.
  Din med krokus i var bare heilt herlige.
  God bedring!

  Klem

 2. Nydelig krokus i krukker med mose. Ønsker deg god bedring og en fin helg på sofaen, det har du fortjent!

 3. Hei Anne. Det er en fantastisk jobb du har lagt ned. En stor glede å stå på denne flotte standen. Synd at du ikke var til stede sammen med oss i dag… men vi som var der snakket om deg i rosende ordelag… God bedring!

 4. Du og andre har gjort en flott jobb med standen.God bedring til deg. Var en snartur innom lørdag og hadde tenkt å bli med på bloggelunsj. Tror du ikke vi glemte det da?? Vi var opptatt av blomster, krukker, krakker, stein og tiden gikk helt i fra oss 🙁

 5. Hei Anne 🙂 Så fin stand dere hadde laget. Hadde håpet å treffe deg der, men skjønner jo at du måtte holde deg hjemme. God bedring etter super innsats! 🙂
  Har tatt bilder av standen som du finner på bloggen min 🙂
  Klem Laila

 6. nydelig vårbilder…..her rekker jeg ikke å henge meg med..ser krokusen min er kommet opp mens vi har vært vekk i helgen..))

  ha en fin ukestart..og takk for hyggelig bursdagshilsen forrige uke Anne..))

  kLEM

 7. Hei 🙂
  Tusen takk for flotte, koselige, kommentarer! Og tusen takk for tips Laila 😀

  Jeg ligger til lading, men jeg koser meg fælt med kommentarene deres!

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

Hagetips