Hagehappeninger denne helgen ved Ramme og Botanisk hage i Oslo!

Denne helgen skjer det tre ting. Jeg får ikke vært med på noen av de i år heller, men veit at både Ramme og Vårtreffet står i høy kurs hos de som har vært der og jeg anbefaler deg å vurdere de om du bor i ok avstand 🙂

Hagedager på Ramme gård. 2. og 3. juni.
Vandre i en av Norges vakreste parker, og besøk plantemarkedet som går for å ha et spektakulært utvalg. Ramme gård ligger i Vestby, ca 4,5 mil fra Oslo S.

Vårtreffet i Botanisk hage. 3. juni.
Botanisk hages venner jobber hele vinter og vår med å produsere planter for dette treffet, her kan du virkelig finne gull! Det er også diverse hageforeninger, mulighet til å få snakke med en av Botanisk hages gartnere og ta del i omvisninger. mm.

Kanskje ikke like direkte hagerelevant, men trolig ganske så grønt er Oslo Miljøfestival 2. juni.
«På miljøtorget står miljøorganisasjoner, kommunale etater, politiske partier og private virksomheter på stand og i år har de planlagt masse morsomme aktiviteter for liten og stor!»

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her