På blomstrende-tre-safari med mannen :)

Forrige helg kjørte mannen og jeg tur i nabolagets på jakt etter kule trær og busker. Akkurat dette å kjøre bilsafari er noe vi driver med av og til når jeg blir sprø av å være innesperra, men ikke har god nok form å finne på så mye. Jeg ser på trær og andres gjerder, spennende arkitektur og fine postkasser. Koselig og nyttig lavintensitetsaktivitet 🙂

Å hente ideer fra andres hager kan virkelig anbefales! Med takt da naturligvis, det er jo ikke hyggelig når folk henger over hekken. Men litt veloppdragen titting kan gi tips, spesielt nyttig for busker og trær som en ellers aldri får sett i voksen størrelse.
Bildene viser: Hvite blomster: ukjent, hagegal.no tror selvsådd plomme eller kirsebær. Rosa tre: prydkirsebær. Gule blomster: Gullbusk, Røde blomster: blodrips (busk).

Liker du blomstrende trær? Se også:
Magnoliaposten
Kirsebærtre på Majorstua

Og dere. Tusen hjertelig takk for all koselig tilbakemelding på gårsdagens bloggpost! Jeg har ikke riktig ord, veit ikke riktig hvordan jeg skal svare på så mye godhet, men jeg setter stor pris på det 🙂

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

4 KOMMENTARER

  1. Hei på deg 🙂 en ny dag …sola skinner og jeg gleder meg til å tusle ut i hagen etterhvert. Måtte smile når jeg leste i innlegget ditt om tre-safari. Min mann gjør akkurat det samme for meg når jeg har dager som jeg ikke orker å gjøre noen ting.(ME) I år jakter jeg på spennende blomstrende bukser og trær. Har så lyst å få litt flere «vegger» i hagen vår. Så fint at du viser bilder av akkurat…blomstrende trær. Ønsker deg en fin fin dag!! klemmer Merethe

  2. Så lurt å reise på bilsafari for å se på trær. Jeg må si jeg har stor sans for blomstrende trær, selv om det er veldig uvanlig i hagene her jeg bor. Det er sikkert mye pga klimasona, men etterhvert som jeg blir modigere kommer jeg nok til å prøve ut litt trær, for jeg er ikke helt på stadiet der jeg vil ha en masse bed fulle med stauder som jeg må rense og ordne med. Enklere med trær og busker som trenger en klipp en gang eller to i året:)
    Håper du får en fin ny uke. Klem til deg.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her