Utfordring: Vis frem din peon!

Det var så god respons på irisutfordringen (tar fremdeles i mot bidrag) at jeg fikk lyst til å kjøre en utfordring til allerede nå, på peoner!

Har du en peon eller tatt bilde hos noen andre? Legg den ut på nett, og legg så en lenke fra galleriet under til deg selv 🙂

Håper vi kan spre peonglede, og at dere som besøker de som deltar finner nye blogger og bildealbum å glede dere over 🙂 Koselig om dere legger igjen en hilsen hos hverandre.


‘); // ]]>

(utfordringen er nå lukket, jeg har redigert vekk tekst om hvordan legge inn bidrag og flyttet litt av teksten over i egen bloggpost)

Følg denne lenken for råd om stell og informasjon om peon.

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

16 KOMMENTARER

 1. Utrolig morro at så mange er med og deler peongleder! Jeg er sååå glad for å se at dere blir med, også når jeg ikke lager til konkurranser og premier 😀

 2. En hyggelig utfordring, Anne. Jeg har ikke peon i hagen min, ennå….men jeg ønsker meg det, da. De er fantastisk vakre synes jeg. Og så er jeg litt fasinert av planter og blomster som var i bestemors og oldermors hager, og det tror jeg nok at peonen var. Takk for gode tips om jord og planting!

 3. Så mange flotte peoner som folk har i hagene sine :))
  Visste ikke det var så mange forskjellige!

  Lykke til alle sammen

  Bente

 4. Den gamle skole, ja, peoner er stauder vi har dyrket i norge lenge 🙂 Robuste planter som gjerne overlever noen generasjoner, og kan deles og arves 🙂

  Bente, åja, det er virkelig mengder av ulike peoner! Og veldig hyggelig at så mange har blitt med og delt 😀

 5. Eg er overvelda over å sjå alle variantane av peoner.
  Nydelege blomster same kva farge dei har 🙂

  Takk for tips om stell.

  helsing Anne-Mari

 6. Hei Annev 🙂
  Du kan gjerne fjerne frøkapslene, men du må ikke. Helt frivillig, det har neppe noen påvirkning for plantens livskraft om den lager frø eller ei, med mindre det er en ung/spinkel plante, da kan det være greit å fjerne frøkapsel.

  Jeg veit dessverre ikke hvilken peoner som blomstrer senest. Mulig du kan finne informasjon på http://www.pionhagen.no/

 7. Hei Annev 🙂
  Du kan gjerne fjerne frøkapslene, men du må ikke. Helt frivillig, det har neppe noen påvirkning for plantens livskraft om den lager frø eller ei, med mindre det er en ung/spinkel plante, da kan det være greit å fjerne frøkapsel.

  Jeg veit dessverre ikke hvilken peoner som blomstrer senest. Mulig du kan finne informasjon på http://www.pionhagen.no/

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her