Utfordring: Vis oss din iris!

Jeg har fått så overveldende fin tilbakemelding både her og på Facebook på de siste irispostene! Helt tydelig at dette er en plante som interesserer og fenger 🙂 Jeg skal skrive mer om de ulike artene fremover, men det er jo ikke bare jeg som har bilder av iris. Hadde det ikke vært morsomt å få se riktig mange ulike?

Har DU en eller flere iris i hagen eller tatt bilde hos noen andre og vil vise de frem? Det kan du gjøre ved å først legge bildet (og navn om du har det og gjerne også litt tekst) på nett, og så lager du en lenke fra boksen under til ditt bilde. Eneste krav er at bildet du legger ut er synlig for alle. (og så kan ikke bildet ha gjenkjennbare mennesker i seg)

Husk, her hos meg handler det om hageglede. Du trenger ikke perfekte bilder eller unike sjeldne blomster for å delta! Del det som gleder deg 🙂

Du kan bruke en av disse:
* Blogg eller hjemmeside.
* Bildealbum på feks flicker eller picasa, mf.
* Bruker du Facebook? Da kan du legge bildet inn på Moseplassens Facebookside, (eller annen FBside eller FBgruppe hvor albumet er åpent for andre).

Slik legger du lenke herifra:
* Nedenfor bidrag finner du en blå knott hvor det står «Add your link». Trykk på den og fyll ut slik som forklart nedenfor knotten. Om du får problemer så legger du bare lenken her i kommentarfeltet så skal jeg fikse 🙂


');

Trykk på knott og fyll inn:
* URL: Nettadressen til der bildet ligger. Om du har blogg så må du bruke adressen til selve innlegget, ikke bare til forsiden.
* Din bloggs navn, eller ditt navn. Og gjerne også navnet på irisen om du kjenner det.
* Email: Skriv inn din epostadresse, vil kun bli synlig for meg.
Trykk så "next step" og velg bilde. Og så kommer det opp et forslag om å tweete, det kan du hoppe over ved å klikke "skip this step". Og SÅ er du ferdig 🙂

Ingen mengdebegrensning. Legg ut så mange iris du har lyst, men om du blogger så ønsker jeg at du lenker til innlegg som primært er om irisen, ikke bare at irisen dukker opp blant ti bilder 😉

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

17 KOMMENTARER

 1. Hei, Anne! Litt kjapp på labben her, og la ut et bilde av Irisen i et annet innlegg. Kan skrive et som handler om Iris etter hvert. Håper det går bra. Artig at du ber om å vise frem Iris. De er superlekre=) Fin dag til deg. Vibeke

 2. Flott om du lager eget innlegg om iris etterhvert Vibeke 🙂 Det var en sann skjønnhet! Gleder meg til å se mer av den, og andre?

 3. Det har vært litt ugreit for meg i går og i dag, så jeg må få si at denne fantastiske! responsen her virkelig gjør meg godt. Utrolig moro at så mange vil være med og leke!
  *klem*

  Ih, jeg gleder meg til å se 🙂

 4. Solbakkjen, jeg gleder meg!
  Novembersymra, erdet ikke imponerende! Jeg lærer masse om iris jeg nå, ante ikke at det fantes så mange ulike arter!

 5. Hei, kom på en liten tøff irisgoding jeg har. Prøvde å legge den til listen men ville ikke godtas fordi det var samme URL som den forrige. Er det slik at det ikke er mulig å hente opp to bilder fra samme URL?.

 6. Hei Anne,

  Alltid artig med utfordringer hos deg. Og utrolig gøy å se så mange vakre iriser.
  Jeg er ganske blond når det gjelder blogger etc. så jeg er usikker på om min blonde iris er lastet opp slik den skal. Hvis ikke så bare slett den.

  Hilsen Nina

 7. Hei Anne,

  Alltid artig med utfordringer hos deg. Og utrolig gøy å se så mange vakre iriser.
  Jeg er ganske blond når det gjelder blogger etc. så jeg er usikker på om min blonde iris er lastet opp slik den skal. Hvis ikke så bare slett den.

  Hilsen Nina

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her