Se på hageprogram i stedet for å se på regnet! (oppdatert oversikt)

Jadda, jeg har nå de fineste leserene da. Ikke en eneste sjel har mast om at jeg må se å få tatt meg sammen og få oppdatert den hage-tv-oversikten littegranne mindre sporadisk 😉

Men nå er det gjort, så ser her for en oversikt over hvilken hageprogram som finnes på norsk, dansk og svensk tv

Ikke så mye nytt for året, men jeg vil gjerne trekke frem programmet «Plantera mer» som går på SVT. Det er britisk (Nord-Irsk) med originaltittel Get Up and Grow, og det rommer hagedesignerene Chris Beardshaw og Colin Donaldson som går løs på hageeiere og gir de friske nye ideer for hagen deres. Episode tre starter i kveld kl 20.00, men går i repriser utover uken også.

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

3 KOMMENTARER

  1. Det er veldig fint at du opplyser dette, Anne! En annen serie du skrev om ante jeg ikke eksisterte, og jeg ble så glad for at du skrev om den. Serien du skriver om nå har jeg sett på, og jeg liker den veldig godt. Designerne er koselige og programmet har masse, fint og praktisk innhold. Det liker jeg :)God sommer til deg, Anne

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her